Annonce:
 • Privat
 • Erhverv
 • Landbrug

Morelgården 33
2620 Albertslund Albertslund kommune

Sagsnummer: 25600564

Nøgletal

Type
Andelsbolig
Boligareal
70 kvm
Rum
2
Værelser
1
Antal plan
1
Byggeår
1987
Energimærke

Finansiering:

Standardfinansiering

Brutto/nettoudgiften er baseret på en standardfinansiering, som består af en kontant udbetaling på 5 % af købsprisen oprundet til nærmeste kr. 5.000, dog minimum kr. 25.000. Købsprisen fratrukket de 5 % i udbetaling er finansieret med et 30-årigt annuitetslån med sikkerhed i andelsboligen. I beregningen er anvendt en rente svarende til Nationalbankens gennemsnitsrente for pengeinstitutternes nyudlån til boligformål med et tillæg på 1,5 procentpoint og herefter oprundet til nærmeste kvarte procentpoint. Herudover indgår relevante anslåede låneomkostninger. Standardfinansieringen vil ikke nødvendigvis kunne opnås. Opnås finansiering på andre vilkår, bemærkes det, at brutto- og nettoudgiften vil kunne afvige fra den beregnede finansiering.
Hvis andelen koster 25.000 kr. eller derunder udbydes den ikke med standardfinansiering, idet udbetalingen i så fald svarer til andelens pris. Den månedlige brutto/nettoydelse vil svare til den månedlige boligydelse. Eventuelle omkostninger til finansiering af købsprisen vil i dette tilfælde ikke være indregnet.

Udbetaling:
35.000 kr.
Brutto:
7.604 kr.
Netto:
6.252 kr.
Annonce:

I nærheden


Udgifter til andelsboligforeningen udgør pr. måned: Boligafgift kr. 2.774,00 og antenneafgift (lille YouSee tv-pakke) kr. 112,00.


Fed 2-værelses lejlighed med spritnyt køkken i hvid! Perfekt beliggende med rigtig god udsigt til begge sider. Boligen indeholder fin entré med plads til overtøj og lettere møblement i form af skoskab og spejl. Stuen er i åben forbindelse med køkkenet, ligger stik vest og har god udsigt over grønt friareal. Køkkenet har god skabs - og spiseplads samt gode detaljer såsom opvaskemaskine og integreret køl/frys. I lejligheden er der loft til kip hvilket giver en god og luftig rumfornemmelse! Badeværelse med brunlige klinker på gulvet og hvide på væggene. Endvidere vaskesøjle, nyere skabs- og spejlarrangement samt mulighed for aflægningsplads. Soveværelse med indbygget skab. Læs hele beskrivelsen Overalt pæne og gennemgående parketgulve. Perfekt begynderlejlighed. Til foreningen hører stort, flot og veludstyret fælleshus der kan anvendes på meget fordelagtige vilkår - både til hverdag og fest! En utrolig veldrevet forening med meget lav gæld!

Området: Morelgården er beliggende på det der populært kaldes Damgårdsarealet. Dette område er helt centralt placeret i kommunen så man f.eks. har under 1 km til Albertslund Centrum, med mere end 55 forretninger og flere meget store supermarkeder, S-tog station, Kulturhuset "Forbrændingen" samt biograf m.v. Man er også under 1 km fra Nordeuropas største opvarmede badesø og den smukke gamle Herstedvester landsby. Er man motionist eller hundeejer er man under 2 km fra de rekreative arealer i Vestskoven. Skoler og børneinstitutioner ligger også tæt på området.
Luk beskrivelsen

Nyttige links

Få en gratis salgsvurdering


Få en uforpligtende salgsvurdering og få klarlagt din boligs aktuelle markedsværdi.

 • Hvordan kan EDC hjælpe dig?


  Uanset om du overvejer at sælge, købe eller blot ønsker at få kigget økonomien igennem, kan EDC hjælpe dig, så du kommer godt videre.

  Læs mere om hvad EDC tilbyder

 • Optimer din boligøkonomi


  Hos EDC formidler vi attraktive lån og kreditter gennem udvalgte banker og realkreditinstitutter mod sikkerhed i din bolig.

 • Forsikring


  Tjek prisen på din husforsikring før du køber din nye bolig. Så undgår du økonomiske overraskelser.

Kontakt EDC-mægler


#

Michael Knudstrup

Salg & vurdering

EDC Strandfelt A/S

 • Bytorvet 31
 • 2620 Albertslund
 • Telefon: 43642000
Annonce:
Annonce: