Annonce:
 • Privat
 • Erhverv
 • Landbrug

Egedalen 2, Strøby Egede
4600 Køge Stevns kommune

Sagsnummer: 26801410

Set 117 gange den seneste uge

Nøgletal

Type
Rækkehus
Boligareal
126 kvm
Grundareal
330 kvm
Rum
4
Værelser
3
Antal plan
1
Byggeår
2014
Energimærke
Annonce:

I nærheden


Stort ½ dobbelthus på 126 m² udbydes til salg som projekt - indflydelse på materialevalg er muligt!


126 m² bolig samt carport på 16 m² og isoleret udhus på 7 m². 363 m² stor sydvendt grund.

Boligen bliver indrettet med entré/bryggers med opvarmet klinkegulv, og der er installeret både vaskemaskine og tørretumbler. Så er der adgang til det 10 m² stort køkken, hvor elementerne er fra Designa - model hvid og alle hårde hvidevarer fra Bosch/Siemens. Køkkenet er i åben forbindelse med en 38 m² stor lys opholdsstue hvor der er udgang til den sydvendte have. Seperat afdeling med stort flot badeværelse med brus, toilet og nedfældningsvask i skabsarrangement. 2 store værelser på henholdsvis 12 og 14½ m², begge med indbyggede skabe. Læs hele beskrivelsen Stort soveværelse på 17 m², ligeledes med indbyggede skabe.

Materialevalget: Boligen opvarmes med en kondenserende gaskedel og overalt i boligen er der gulvvarme. Gulve i opholdsrummene er hvidlarkeret askeparket (lamel), glatte hvide døre, opvarmede klinkegulve i bryggers og badeværelse. Alle lofter er glatte gipslofter. Alle vægge er hvidmalede. Døre og vinduer er fra Rationel i træ/alu, således at vedligeholdelsen er minimal. Udvendigt bliver huset muret op i tegl fra Petersen Tegl. Taget er belagt med B&C betontegl og tagrender er udført i zink model arkitektrenden. Der bliver anlagt indgang og terrasse med grå betonfliser samt græssåning.

Området: Roligt udbygget boligområde, som er rigtigt godt beliggende i Strøby Egede med under 9 km. til Køge Centrum, som bugner med masser af spændende butikker, kulturelle tilbud, havnemiljø m.m. . Der er kort afstand til Strøbyhallen samt Strøby Skole , og meget centralt for lokale indkøbsmuligheder. Der er under 1000 meter til stranden. Så beliggenheden er rigtig god med masser af fred men samtidig tæt på daglige fornødenheder.
Luk beskrivelsen

Nyttige links

Få en gratis salgsvurdering


Få en uforpligtende salgsvurdering og få klarlagt din boligs aktuelle markedsværdi.

 • Hvordan kan EDC hjælpe dig?


  Uanset om du overvejer at sælge, købe eller blot ønsker at få kigget økonomien igennem, kan EDC hjælpe dig, så du kommer godt videre.

  Læs mere om hvad EDC tilbyder

 • Optimer din boligøkonomi


  Hos EDC formidler vi attraktive lån og kreditter gennem udvalgte banker og realkreditinstitutter mod sikkerhed i din bolig.

 • Forsikring


  Tjek prisen på din husforsikring før du køber din nye bolig. Så undgår du økonomiske overraskelser.

Kontakt EDC-mægler


#

Frank Djelert

Statsaut. ejendomsmægler MDE

EDC Poul Erik Bech / Kurt Hansen A/S

 • Solrød Center 63
 • 2680 Solrød Strand
 • Telefon: 56143307
Annonce:
Annonce: