Annonce:
 • Privat
 • Erhverv
 • Landbrug

Vikingevej 4
3360 Liseleje Halsnæs kommune

Sagsnummer: 33600535

Set 128 gange den seneste uge

Nøgletal

Type
Fritidshus
Boligareal
75 kvm
Grundareal
799 kvm
Rum
4
Værelser
3
Antal plan
1
Byggeår
1920
Annonce:

I nærheden


Har I ledt efter et charmerende, hyggeligt og gedigent sommerhus beliggende midt i det gamle Liseleje, så er dette hus ikke til at komme uden om.


Traditionelt, i ordets bedste betydning, og beliggende på lille lukket grusvej, ganske tæt ved både skoven og stranden. Her får du et rigtigt charmendende hus, der er passet godt på, bl.a. er der stadig de smukke gamle perlepanel i stuen, mens vinduerne er skiftet til sprossede termoruder.

Haven er lukket og flere smukke skovfyr og et lærketræer derudover også et æbletræ, bagerst i haven er der syrener, er det ikke starten på sommeren når de blomstre?

I haven er der plads til både fodbold eller et spil kroket, ligesom der også er flere gode hjørner, til at sætte et lille krydderurtebed. Læs hele beskrivelsen

Terrassen indbyder til solbadning eller man kan spise frokost i skyggen under pergolaen.

God stor opholdsstue hvor man kan sidde og lægger puslespil, mens andre sidder i sofaen med en god bog. Det er livet at tage i sommerhuset i det tidlige forår, går en tur langs stranden, blive blæst igennem, og få røde kinder. Når turen gå-turen er slut kan man sætte sig i sofaen med en god kop the, og nyde varmen fra brændeovnen. Ældre men pænt køkken. 3 gode soveværelser. Badeværelse med terrazzo gulv. Stor god entre med masser af plads til den varme sweater, gummirøjserne og løbeskoene.

Vi er sikre på at dette sommerhus vil være meget attraktivt for mange købere, så her skal du være hurtig, hvis du skal nå at købe dette lille skønne fritidshus.

Tag badekåben på og gå til stranden for en morgendukkert, og derefter kan man hente frisk bagerbrød med hjem.

Tage til asfaltbal på torvet og nyde en fadøl midt i byens liv og leben, og når du bliver træt ligger sommerhuset kun et stenkast væk, tilbage trukket i fred og ro.
Luk beskrivelsen

Nyttige links

Få en gratis salgsvurdering


Få en uforpligtende salgsvurdering og få klarlagt din boligs aktuelle markedsværdi.

 • Hvordan kan EDC hjælpe dig?


  Uanset om du overvejer at sælge, købe eller blot ønsker at få kigget økonomien igennem, kan EDC hjælpe dig, så du kommer godt videre.

  Læs mere om hvad EDC tilbyder

 • Optimer din boligøkonomi


  Hos EDC formidler vi attraktive lån og kreditter gennem udvalgte banker og realkreditinstitutter mod sikkerhed i din bolig.

 • Forsikring


  Tjek prisen på din husforsikring før du køber din nye bolig. Så undgår du økonomiske overraskelser.

Kontakt EDC-mægler


#

Thomas Vernersen

EDC Liseleje Ejendomskontor

 • Liselejevej 60
 • 3360 Liseleje
 • Telefon: 47746334
Annonce:
Annonce: