Annonce:
 • Privat
 • Erhverv
 • Landbrug

Møllehøjvænget 43
5792 Årslev Faaborg-Midtfyn kommune

Sagsnummer: 57500357

Set 60 gange den seneste uge

Pris: 2.795.000 kr.

Nøgletal

Type
Villa
Boligareal
161 kvm
Grundareal
1.030 kvm
Rum
5
Værelser
4
Antal plan
2
Byggeår
2012
Energimærke

Økonomi

Udbetaling :
140.000 kr.
Pris pr. kvm :
17.360 kr.
Prisudvikling :
-13 %
Liggetid :
312 dage

Finansiering:

Brutto:
14.572 kr.
Netto:
11.843 kr.

Læs mere om brutto/netto

Annonce:

I nærheden


Arkitekttegnet kvalitetsvilla med bedste beliggenhed i attraktivt område i Sdr Nærå!


Søger du et nyere hus, som ikke ligner "naboens", så får du her en rigtigt spændende og velbygget etplansvilla fra 2011. Den gode beliggenhed i Sdr. Nærå med alle faciliteter indenfor cykelafstand og tæt ved Hestehaveskoven og Møllehøj. Et nybyggerkvarter med unge familier med børn og kort afstand til skole -og børnepasning m.v. På ca. 5. min når du motorvejen og på under 10. min. Odense.

Ejendommen er opført med et minimum af vedligeholdelse med træ/alu vinduer uden træværk som skal males. Udover en rigtig lækker beboelse får du muret garage med el-porte og plads til 2 biler. Fra garagen er direkte adgang til køkkenet. Læs hele beskrivelsen Fra indkørslen er indgang via entreen, som er husete eneste indgang. Husets hjerte, det store køkken/alrum er i åben forbindelse med stuen og hele familiens samlingssted. Køkken med flotte elementer fra HTH og hvidevarer i god kvalitet. Overalt i boligen er fliser på gulvene som ligner trægulve, naturligvis med gulvvarme. Stue med brændeovn og udgang til terrasse med aftensol. Forældreafdeling med stort soveværelse med indbyggede skabe/skydelåger og herfra direkte adgang til det store forældrebad. Et badeværelset at spabad og stor bruseniche. 2 dejlige børneværelser på hver 10 m2 + kontor/mindre værelse. Endnu et badeværelse i samme stil som forældrebad og med brus. I garangen er plads til vaskemaskine/tørretumbler m.v. Ejendommen opvarmes med naturgas og solcellerne på taget sørger for det varme vand.

Til ejendommen er flere flisebelagte terrasser med mulighed for sol eller skygge, alt efter hvad du ønsker. Bag ejendommen er hyggelig gårdhave som er indrammet med fin havemur. Haven med græs så den er nem at holde. Ejendommen ligger i dejligt roligt område med grønne områder, mulighed for en tur i skoven eller bade i søerne i Tarup-Davinde. I nærområdet er gode indkøbsmuligheder, både fri -og folkeskole, sportshal med et bredt udvalg af aktiviteter, tog/bus m.v.
Luk beskrivelsen

Nyttige links

Få en gratis salgsvurdering


Få en uforpligtende salgsvurdering og få klarlagt din boligs aktuelle markedsværdi.

 • Hvordan kan EDC hjælpe dig?


  Uanset om du overvejer at sælge, købe eller blot ønsker at få kigget økonomien igennem, kan EDC hjælpe dig, så du kommer godt videre.

  Læs mere om hvad EDC tilbyder

 • Optimer din boligøkonomi


  Hos EDC formidler vi attraktive lån og kreditter gennem udvalgte banker og realkreditinstitutter mod sikkerhed i din bolig.

 • Forsikring


  Tjek prisen på din husforsikring før du køber din nye bolig. Så undgår du økonomiske overraskelser.

Kontakt EDC-mægler


#

Channe Broholm

Indehaver - ejendomsmægler, MDE

EDC Channe Broholm

 • Algade 7
 • 5750 Ringe
 • Telefon: 62624455
Annonce:
Annonce: