Annonce:
 • Privat
 • Erhverv
 • Landbrug

Holmbjergvej 73 - 73A
8420 Knebel Syddjurs kommune

Sagsnummer: 84000364

Nøgletal

Type
Villa
Boligareal
470 kvm
Grundareal
654 kvm
Rum
11
Værelser
9
Antal plan
2
Byggeår
1912
Ombygget
1978
Energimærke
Annonce:

I nærheden


Du har ikke flash installeret eller har en for gammel version.
Hent flash player her

Er du iværksætter eller ønsker du blot at bo i naturskønne omgivelser, med en hel fantastisk udsigt til Knebel Vig, med kun 50 meter til lystbådehavnen på den anden side ad gaden, så er chancen her nu! Her er masser af havnemiljø lige udenfor døren, med aktiviteter som sejlerklub, bådlaug, kajakklub, lystsejlads m.v.


Ejendommen ligger midt i hyggeligt landsbymiljø i Knebelbro og bliver pt. udnyttet til restauration på 110 kvm. med plads til 40 spisende samt udlejningsejendom, herunder 1 ferielejlighed på 80 kvm. med tilhørende garage samt 2 lejligheder på henholdsvis 100 kvm. og 98 kvm. Her er virkelig mange anvendelsesmuligheder og kombinationsmuligheder udover nuværende løsning, hvoraf kan nævnes liberalt erhverv, galleri, butik m.v. Lejligheden i ejendommens øverste etage er f.eks. også velegnet til ombygning til f.eks. penthouse lejlighed, hvor den skønne udsigt virkelig vil komme til sin rette. Læs hele beskrivelsen Ejendommen er opdelt i to og i den ene bygning forefindes i overetagen hyggelig ferielejlighed med 6 sovepladser, som sælger har renoveret i 2005, med bla. nyere køkken og bad. Ferielejlgheden indeholder lyst køkken-alrum med skøn havudsigt, køkken med køle/frys, keramisk komfur, emhætte og opvaskemaskine samt udgang til lille terrasse. Spise- og opholdsafdeling. Sovehems samt brændeovn. 2 værelser og badeværelse. Til ferielejligheden er tilhørende hyggelige udsigtsterrasser samt garage på 82 kvm. i stueetagen. I stueetagen forefindes ligeledes opbevaringsrum, toiletforhold og stort lager, som er tilknyttet restaurationen. I hovedbygningen er restauration i underetagen på 110 kvm, med plads til 40 spisende gæster. Her kan gæsterne sidde og nyde den pragtfulde udsigt til lystbådehavnen. Endvidere grovkøkken, køkken og kundetoiletter. På. 1 salen forefindes lys lejlighed på 100 kvm. med lille nyere altan med udsigt. Lejligheden indeholder køkken-alrum med køle/frys, keramisk komfur, emhætte og opvaskemaskine, brændeovn og udsigt. Badeværelse med kar, vaskekumme og toilet. Soveværelse med faste skabe samt værelse. Ejendommens øverste etage byder på en lejlighed på 98 kvm. ligeledes med en nyere altan med en fantastisk udsigt så langt øjet rækker. Lejligheden består af køkken-alrum med køle/frys, keramisk komfur, emhætte og opvaskemaskine og brændeovn. Soveværelse. Badeværelse med bruseniche, vaskekumme, vaskemaskine og toilet samt værelse. Til lejlighederne er tilhørende skure samt fælles terrasse. Ejendommen opvarmes med oliefyr. Kom og se de mange muligheder! Luk beskrivelsen

Nyttige links

Få en gratis salgsvurdering


Få en uforpligtende salgsvurdering og få klarlagt din boligs aktuelle markedsværdi.

 • Hvordan kan EDC hjælpe dig?


  Uanset om du overvejer at sælge, købe eller blot ønsker at få kigget økonomien igennem, kan EDC hjælpe dig, så du kommer godt videre.

  Læs mere om hvad EDC tilbyder

 • Optimer din boligøkonomi


  Hos EDC formidler vi attraktive lån og kreditter gennem udvalgte banker og realkreditinstitutter mod sikkerhed i din bolig.

 • Forsikring


  Tjek prisen på din husforsikring før du køber din nye bolig. Så undgår du økonomiske overraskelser.

Kontakt EDC-mægler


#

Leon Kristensen

Indehaver - Statsaut. ejendomsmægler, MDE

EDC AROS Ebeltoft

 • Strandvejen 7
 • 8400 Ebeltoft
 • Telefon: 86342700
Annonce:
Annonce: