Ejendomsmægler Aars

EDC Danebo, Aars

Ejendomsmægler i Aars - EDC Danebo har eksisteret i mere end 30 år som Ejendomsmægler i Aars. Vi har en unik og central beliggenhed i Aars by med byens flotteste boligudstilling.

Vi har en dyb forankring i lokalsamfundet og kender hver en krog af byen og oplandet - vi ved, som Ejendomsmægler i Aars, hvilken udvikling, der er i vores lokalområde - vi ved, hvad køberne søger - vi ved, hvilken pris, der er den rigtige - vi ved, hvad du skal gøre for at få din ejendom godt solgt - vi ved, hvad der sker på skolen, i børnehaverne, i idrætsklubberne, for vores børn går der selv – kort sagt, vi er Tættere på.

Vores forretning bygger på en solid stab af veluddannede medarbejdere og er bygget op med et krav om, at alle vores medarbejdere løbende uddanner sig - på den måde sikrer vi dig den bedste service og det rigtige råd ved en hushandel. Vores sagsbehandler er uddannet advokatsekretær og har været hos os i over 20 år, igen det sikrer dig den rigtige ekspedition af alle handlerne.

Vi fremviser og træffes alle ugens 7 dage, hos os skal du ikke tage fri for at få en vurdering af dit hus, eller for at komme ud og se på et nyt hus – vi er her når du har tid.

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...