Ejerlejlighed fra EDC

Frederik VI's Alle 10, 3. tv

2000 Frederiksberg

5/2 rum, 138 m²
Købsaftale underskrevet

Klassisk her­skabs­lej­lig­hed med solrig altan og "royal" beliggenhed

Velkommen til Frederik VI's Alle 10, 3. tv, 2000 Frederiksberg. Denne store og lyse lejlighed byder på en unik kombination af rummelighed, stil og beliggenhed.

Træd ind i denne indbydende her­skabs­lej­lig­hed, hvor hvert hjørne afspejler en omhyggelig sans for detaljen. Den imponerende loftshøjde skaber en luftig atmosfære, som sammen med de smukke stuklofter tilføjer en ekstra dimension af elegance til rummene, og hvor de nyrenoverede plankegulve fuldender det autentiske udtryk. De fire regulære og store værelser er alle lyse og med en fantastisk udsigt. Et luksuriøst master bedroom med indbyggede skabe, inviterer til ro og komfort. Et kontor/hobbyrum tilbyder en alsidig plads til personlig udfoldelse. De to stuer en suite stråler af charme, og fra den sydvendte og lyse karnapstue åbner en dør sig ud til den hyggelige og solrige altan, der forkæler dig med den betagende udsigt til haven og Carlsbergs skyline. Køkkenet, hvorfra der er udsigt til rådhustårnet, har bl.a. co­ri­an­bord­pla­de, og det smart indrettede bryggers med vinkøleskab, bidrager til den moderne og funktionelle anvendelse. Endeligt har lejligheden et moderne badeværelse med separat bruseniche.

Ho­ve­d­e­jen­dom­men, opført i 1905, fremstår som et mesterværk af klassisk arkitektur på den smukke og ensartede allé. Den majestætiske opgang, omhyggeligt vedligeholdt gennem årene, giver en fornemmelse af historisk pragt. Som ejer får du brugsret til kælder- og loftrum, der tilføjer masser af praktisk op­be­va­rings­plads.

Beliggenheden er et kapitel for sig selv. Som nabo til Frederiksberg Have er du omgivet af naturskønhed og ro. Placeret tilbagetrukket fra Allegadé, får du det fra nærområdet; café- og re­stau­rant­li­vets pulserende energi og teatrenes kulturelle atmosfære. Gåafstand til metroen og Frederiksberg Centeret gør sammen med attraktive par­ke­rings­for­hold hverdagen både bekvem og tilgængelig.

Oplev en sublim kombination af traditionel elegance, moderne be­kvem­me­lig­he­der og den bedste beliggenhed på Frederik VI's Allé. Denne bolig er ikke bare et sted at bo; det er et hjem, der omfavner dig med sin unikke charme.

Fakta om Frederiksberg (104.899 indbyggere)

Kommuneskat
24,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
3,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.503 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.503 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.901 kr./md.
Antal folkeskoler
10
Gns. klassekvotient
22,2

Oplysninger

Sagsnr.
20105398
Boligareal
138 m²
Rum/værelser
5/2
Antal etager
1
Byggeår
1905
Energimærke
D
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Nej
Liggetid
91 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Daniel Sejrskild Nielsen

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE - HD(O)

dsn@edc.dk21 71 62 10EDC Poul Erik Bech, Gammel Kongevej

EDC Poul Erik Bech, Gammel Kongevej

Gl. Kongevej 135, 1850 Frederiksberg C

201@edc.dk33 26 00 26