Ejerlejlighed fra EDC

Amagerfælledvej 11, st. tv

2300 København S

4/2 rum, 102 m²
Købsaftale underskrevet

Charmerende og sjældent udbudt stuelejlighed med brugsret til egen have!

Velkommen indenfor i denne yderst velbevarede og smukke lejlighed i starten af Amager. Lejligheden er beliggende i stueetagen og her får man fornøjelsen af direkte udgang til egen have! En sjælden mulighed for at bo helt centralt i København og samtidig have et udemiljø!
Der er indgang til lejligheden via Ama­ger­fæl­led­vej, men alle fagene på nær ét, vender ind imod Ved Linden og væk fra vejen, hvilket både giver mindre lyd og mere lys. Haven er også beliggende på Ved Linden og her kan man nyde den sene eftermiddags- og aftensol. Haven har en super fin størrelse med plads til både trampolin til bør­ne­fa­mi­li­er­ne og stort havebord med plads til hele familien. En fantastisk oase til en sommeraften med grill og vin.
Selve lejligheden er renoveret med respekt for bygningens historie og æstetik. Her findes de klassiske plankegulve, stuklofter, højt til loftet og sprossede vinduer.
Lejligheden består af to store stuer-en-suite – hvorfra der er udgang til haven via spisestuens dobbeltdøre. To fine soveværelser – hvoraf det ene i dag er delt op i to mindre værelser, et stort hyggeligt køkken samt fin for­de­lings­en­tré og et nyere badeværelse med separat brus.
Derudover har man fra dagligstuen trappe ned til et disponibelt rum i kælderen, som oplagt kan bruges til kontor eller gæsteværelse. Det er også hernede tørretumbler findes. Fra rummet i kælderen er videre udgang til den øvrige del af ejendommens kælder og rummet lige overfor er sælgers meget store opbevaringsrum/værksted, som giver plads til endnu mere opbevaring og følelse af en endnu større kælder!

Området:
Beliggenheden finder man nærmest ikke bedre på Amager, da man bor i gåafstand til både Islands Brygge, Indre By samt Christianshavn og Voldene. Beboerne i området nyder gåture omkring voldene og havnen, samt den korte afstand til naturen på Amager Fælled og Amager Strand. Amagerbrogade blev for få år renoveret og her er masser af små lokale butikker, kaffebarer, take-away og derudover fine ind­købs­mu­lig­he­der med både Netto og Føtex Food. Derudover tæt på Amager Centret og dets mange butikker, samt gode forbindelse med offentlig transport, hvor man kan benytte metroen fra enten Amagerbro st. eller Christianshavn st. og diverse busruter med bl.a. 5C, der får dig direkte på Ho­ved­ba­ne­går­den på bare 10 minutter.

Ejendommen er en klassisk rød­sten­se­jen­dom opført i 1915 med tegltag. Lukket og virkelig hyggeligt gårdmiljø med plads til leg og grill. Derudover en velfungerende ejerforening, der løbende sørger for ved­li­ge­hol­del­se og hvor ejeren af denne lejlighed har indfriet sin del af fællesgælden og man dermed ingen fælleslån overtager som køber.

En perfekt lejlighed til køberen, som drømmer om at bo i byen med egen have og kort afstand til alt!

Fakta om København (659.350 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.800 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.775 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.120 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,5

Oplysninger

Sagsnr.
23005516
Boligareal
102 m²
Kælder
22 m²
Rum/værelser
4/2
Antal etager
2
Byggeår
1915
Energimærke
C
Liggetid
8 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Mette Marlene Ferdinandsen

Souschef, ejendomsmægler, MDE

mfe@edc.dk61 22 44 24EDC Poul Erik Bech Amagerbro

EDC Poul Erik Bech Amagerbro

Holmbladsgade 34, 2300 København S

230@edc.dk32 54 32 54