Ejerlejlighed fra EDC

Ungarnsgade 37, 3. th

2300 København S

2/1 rum, 56 m²
Købsaftale underskrevet

Charmerende og ind­flyt­nings­klar 2-værelses - ideel til delejlighed og 2 min. fra Metro!

Velkommen til Ungarnsgade 37, 3. th. – en utrolig hyggelig og indbydende lejlighed med en rolig beliggenhed centralt på Amager. Her er man placeret i det populære kvarter nær Lergravsparken med blot få minutters gang til Lergravsparken Metro. Herudover er bl.a. Indre By, Amager Strand og KUA kun en kort cykeltur fra lejligheden. Amager Strandpark og området omkring Strandlodsvej kan man oplagt nyde godt af og gøre brug af de mange gode tilbud hvad angår både restauranter, vinbar, indkøb, fitness og meget mere!
Derudover er Amagercentret også tæt på lejligheden, og her kan shopping klares! Ungarnsgade er en stille sidegade med meget lidt trafik. Med denne lejlighed får man altså en yderst rolig beliggenhed, MEN med alt indenfor rækkevidde!

Lejligheden er beliggende i en flot rød­sten­se­jen­dom fra 1929 med nyere hvide vinduer, rødt tegltag og hvor man løbende sørger for ved­li­ge­hol­del­se. Foreningen er generelt utrolig veldrevet og ejendommen i rigtig god stand, hvilket man også hurtig fornemmer, når man
ankommer til lejligheden, hvor den flotte opgang byder en velkommen. Foreningen råder også over diverse fæl­les­fa­ci­li­te­ter såsom hyggeligt grønt gårdmiljø, kælderrum, vaskeri, cykelparkering mv.
Selve lejligheden er en klassisk 2-værelses lejlighed på 56 kvm. Lejligheden fremstår lys og indbydende med flotte originale trægulve, højt til loftet og masser af dagslys på 3. sal. Lejligheden indeholder først og fremmest en stor lys stue, hvor man uden problemer kan få plads til både stor sofa og spisebord med plads til gæster. Soveværelset er også stort og lyst. Her er plads til stor dobbeltseng, skrivebord og klædeskab. Lejligheden er helt ideel til delelejlighed, da man har to store separate rum og derudover en lille spiseplads i køkkenet. Lejlighedens nyere køkken er indrettet med mørkegrå fronter og flot træbordplade. Her er indbygget opvaskemaskine, masser af skabs- og bordplads og udsigt til gården fra vinduet. Det er også fra køkkenet man via bagtrappen kan komme til både gård og kælder. Til sidst et nydeligt badeværelse renoveret i 2016 med hvide klinker og fine indbygget hylder til lidt opbevaring.

Alt i alt en virkelig god og hyggelig lejlighed, som blot venter på en køber. Lejligheden er ideel til et ungt par eller som delelejlighed mellem to studerende!
Skynd dig at book en fremvisning allerede nu eller tilmeld dig åbent hus!

Fakta om København (659.350 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.800 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.775 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.120 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,5

Oplysninger

Sagsnr.
23005538
Boligareal
56 m²
Rum/værelser
2/1
Antal etager
1
Byggeår
1929
Energimærke
C
Liggetid
8 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Mette Marlene Ferdinandsen

Souschef, ejendomsmægler, MDE

mfe@edc.dk61 22 44 24EDC Poul Erik Bech Amagerbro

EDC Poul Erik Bech Amagerbro

Holmbladsgade 34, 2300 København S

230@edc.dk32 54 32 54