Ejerlejlighed fra EDC

A.F. Beyers Vej 23, 1. th

2720 Vanløse

4/3 rum, 99 m²
Købsaftale underskrevet

Ejerlejlighed på 99m² med altan og med flot fælleshave beliggende roligt nær Frederiksberg

Beliggenhed: Roligt placeret i Vanløse meget nær Frederiksberg og tæt ved alt; Godthåbsvej og Vanløse bymidte med gode ind­købs­mu­lig­he­der, hyggeligt lokalmiljø med kaffebarer + cafeer, Metro/off. transport, Grøndalsparken og meget meget mere. Frederiksberg nås på gåben på et par minutter og nem adgang til hele Kbh.

Lejlighed: Velindrettet '5V' (stue, tre værelser + 'indbygget rum') med fin planløsning, der byder på: Bolig med reelle rum og rar, imødekommende atmosfære. Klassisk og herskabelig lejlighed med god anvendelse af m². For­de­lings­en­tré med god plads og adgang til alle rum. Pænt og rummeligt badeværelse med separat brus. Veludnyttet Vordingborg-køkken fra 2016 køkken med god arbejds- og skabsplads, samt lille spise/barkrog. Hyggelig stue med flot lysindfald. Herfra adgang til altan, der overskuer foreningens hyggelige fælleshave. Tre gode værelser med separate indgange. Samt ekstra 'indbygget rum', som pt. anvendes som spisestue. Lejligheden har højt til loftet samt store vinduespartier, der sikrer fint lys og godt udsyn. Se alternativ plantegning med forslag til mere åben og moderne planløsning med køkkenalrum (andre lejligheder i foreningen har lavet dette).

Ejendom: Pæn og charmerende rød­sten­se­jen­dom fra 1931 med flot opgang og virkelig hyggelig, grøn gårdhave! Her kan sommeren nydes ved foreningens borde og bænke mens der tændes op i grillen og børnene bruger trampolinen. Desuden pæn kælder med bl.a. fællesvaskeri. Til lejligheden hører brugsret til stort loftrum på ca. 30 m². Taget er skiftet i 2019. Det er tilladt at holde hund, kat eller andre mindre husdyr, så længe disse ikke er til gene for de øvrige beboere og det er godkendt af et flertal i bestyrelsen.

Lejligheden henvender sig til dem, der søger den helt rigtige og klassiske her­skabs­lej­lig­hed på attraktiv beliggenhed. Perfekt alternativ for dem, der evt. søger på Frederiksberg.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om København (659.350 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.800 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.775 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.120 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,5

Oplysninger

Sagsnr.
27203751
Boligareal
99 m²
Rum/værelser
4/3
Antal etager
1
Byggeår
1931
Energimærke
C
Vaskerum
Ja
Cykelkælder
Ja
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Nej
Liggetid
9 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Henrik Wassard

Medejer, Salg og vurdering

hwa@edc.dk30 30 40 4858 58 77 65EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Jernbane Allé 77, 2720 Vanløse

272@edc.dk38 74 22 80