Ejerlejlighed fra EDC

Emiliehøj 11, st. tv

8270 Højbjerg

5/3 rum, 150 m²
Solgt

5-værelses lejlighed med to altaner og to badeværelser

Lejligheden er beliggende i det attraktive Emiliehøj tæt på både skov og strand og blot 5 km. fra Aarhus centrum og alle midtbyens fristelser og kulturelle oplevelser. Emiliehøj er et yndet boligområde for dem, der ønsker sig en både bynær og naturskøn beliggenhed. Her er der offentlig transport, gratis par­ke­rings­plad­ser og ikke mindst smukke omgivelser i form af skov og åbne grønne arealer. Den høje stuelejlighed på hele 150 kvadratmeter byder på stor for­de­lings­en­tré, køkken, tre rummelige værelser, to stuer en-suite, to badeværelser samt to altaner.

Der bydes velkommen i en stor præsentabel entré, som tillige fungerer som fordelingsgang med indbygget skabsvæg. Herfra er der adgang til to store separate værelser på henholdsvis 13 og 17 m2. Særdeles stor og in­dret­nings­ven­lig stue - som er lejlighedens naturlige centrum - kan bruges til såvel opholds- og spisestue. Stuen har store glaspartier - med udgang til såvel en øst- og en vestvendt altan - så her kan solen nydes hele dagen. Stort og velholdt badeværelse i original 60’er stil med hvide klinker, badekar, terrazzogulv og vindue, så der kan luftes ordentlig ud. Køkken med rigeligt skabs- såvel som bordplads. Fra stuen ligger endnu et værelse med indbygget skabsplads og tilhørende badeværelse, og synes oplagt som separat for­æl­dre­af­de­ling.

Lejligheden fremstår velholdt men original, så køber skal forvente at sætte sit eget præg på lejligheden. Til lejligheden hører også et opbevaringsrum i form af et tremmerum i kælderen.

En god mulighed for dig eller jer, der ønsker en funktionel og skønt beliggende ejerlejlighed i et roligt område, hvor den smukke natur er lige uden for døren. En god mængde plads, nær lokale ind­købs­mu­lig­he­der og Aarhus midtby, i dejlige omgivelser. Ejerforeningen er velfungerende med gode fælles faciliteter såsom gæsteværelse, vaskeri, cykelkælder mv. Dette er et godt bud på en mindre bolig til otiumsnydere, der vil blive boende i det sydlige Aarhus eller til den lille familie, som vil flytte hertil og bo tæt på Aarhus.

Fakta om Aarhus (367.095 indbyggere)

Kommuneskat
24,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.687 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.039 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.032 kr./md.
Antal folkeskoler
45
Gns. klassekvotient
22,3

Oplysninger

Sagsnr.
82703504
Boligareal
150 m²
Rum/værelser
5/3
Antal etager
1
Byggeår
1968
Energimærke
C
Vaskerum
Ja
Cykelkælder
Ja
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Nej
Liggetid
34 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Kim Nymark

Afdelingsleder, ejendomsmægler og valuar, MDE

kny@edc.dk23 22 07 3058 58 70 12EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Rosenvangs Alle 145, 8270 Højbjerg

827@edc.dk86 27 15 33