Ejerlejlighed fra EDC

Rindsvej 38, st. th

8920 Randers NV

2/1 rum, 81 m²
Købsaftale underskrevet

Dejlig ejerlejlighed i stueetagen

Så har du chancen for at få et hjem, der kombinerer be­kvem­me­lig­he­den ved stueetagen med en god beliggenhed i Randers NV. Velkommen til en ejerlejlighed, der har det hele - fra en rummelig indretning til en rolig udsigt.

Træd ind i din nye bolig gennem en indbydende entré, der straks giver en følelse af hjem. Praktisk og velindrettet med skabsplads.

Et hyggeligt og lyst Invita køkken med gode op­be­va­rings­mu­lig­he­der og en skøn spiseplads, indbyder til madlavning, bagning eller hyggelige samtaler med dine gæster. Her er masser af stikkontakter til alle hus­hold­nings­ap­pa­ra­ter, endda en med USB.

Den store stue er et centralt samlingspunkt. Herfra udgang til en skøn terasse, hvor du kan nyde din morgenkaffe eller afslappende aftenstunder med en dejlig udsigt over det om­kring­lig­gen­de grønne område. Her findes også stikkontakt med USB.

Soveværelset er rummelig og indrettet med masser af skabsplads som sikrer, at du har rigelig plads til at organisere og opbevare dine ejendele. Og plads til et skrivebord.

Badeværelset, også fra Invita, har hvide fliser og bruseniche. Plads til vaskesøjle.

Ejer­lej­lig­he­den nyder godt af en ideel beliggenhed, der kombinerer bylivets be­kvem­me­lig­he­der med naturens skønhed. Udsigten fra terassen giver en følelse af ro og forbindelse til det om­kring­lig­gen­de grønne område.

Med praktisk parkering og nærhed til alle fornødenheder som ind­købs­mu­lig­he­der, skoler og offentlig transport er denne ejerlejlighed det perfekte sted at kalde hjem.

Denne stu­e­e­ta­ge­e­jen­dom er en skøn perle på markedet, og den venter kun på at blive dit hjem..

Fakta om Randers (99.974 indbyggere)

Kommuneskat
25,8%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
13,9
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.440 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.857 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.956 kr./md.
Antal folkeskoler
19
Gns. klassekvotient
21,1

Oplysninger

Sagsnr.
95603474
Boligareal
81 m²
Rum/værelser
2/1
Antal etager
1
Byggeår
1972
Energimærke
C
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Nej
Liggetid
84 dage

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten. Fatima har 18 års erfaring indenfor bolighandel.

Fatima Shamma

Ejendomsmægler, MDE, Indehaver & Certificeret Køberrådgiver, Diplomvaluar

fs.956@edc.dk40 46 86 55EDC Hadsund

EDC Hadsund

Storegade 20, 9560 Hadsund

956@edc.dk98 57 31 11