Villa fra EDC

Strandagervænget 16, Erritsø

7000 Fredericia

5.295.000 kr.

5/3 rum, 204 m²

ORIGINAL FUNKIS VILLA MED BÅDEPLADS OG UDSIGT TIL VANDET

Med en skøn udsigt til vandet, bådebroen og Lillebælt ligger denne skønne funkisvilla på 204 etagemeter opført i 1972, på en lille rolig vej på strandsiden i Erritsø. Boligen er totalt renoveret i 2022 hvor villaens historie smelter sammen med moderniseret komfort. Villaen har en helt forrygende udsigt over Lillebælt, med Stribs fyrtårn og de skovklædte bakker i horisonten. Udsigt som er helt specielt, da man kan spotte Fredericia havn og alle bygningerne, der når det er mørkt, lyser byen op som et maleri i horisont.
Man kan se indsejlingen som kommer direkte mod udsigten inden skibene går i havn i Fredericia. Her kan sagtens ligge 5 skibe eller mere og vente direkte i køkkenvinduet.
Udsigten er så langstragt at man har direkte kig til skibene i horisont, som de ligger og venter på at må sejle ind på Lindø værftet. Til sidst er det værd at nævne solen står op direkte i udsigt for enden af bådebroen og maler himmel hver morgen og kan nydes i haven, til den går ned.

Med sit minimalistiske udtryk den betagende udsigt præsenterer stedet sig som en eksklusiv bolig, der med sine moderne faciliteter og raffinerede kom­fort­løs­nin­ger passer både til børnefamilien og det pladskrævende par. Til denne villa er der mulighed for at have bådplads ved bådebroen et stenkast fra huset. Alt i denne villa er holdt i naturlige farver, med messing detaljer og flotte design elementer, komplimenteret af et par enkelte flotte farverige vægge. Ligeledes er alle elementer fra Svane. Dette er en villa til de kræsne, der ønsker en kombination af minimalisme, kombineret med flotte detaljer som indbygget bogreol og arkitektoniske originale vinduespartier samt et strejf af halvfjerdserne under de luksuriøse løsninger. Blot det er villaen byder på hele tre luksus­ba­de­væ­rel­ser, viser hvor højt der er kræset for eksklusiv indretning.

Den lidt højt hævede placering i terrænet giver en skøn per­spek­tiv­for­nem­mel­se, når blikket glider ned af de kuperede omgivelser mod naturområdet ved stranden, badebroen og Lillebælt med det autentiske havnemiljø i både Strib og Fredericia. Til ejendommen hører en stor garage med plads til både bil og cykler såvel som plads til eksempelvis kajakker.
Haven byder på rige muligheder for både at underholde gæster på terrasserne, nyde sommeraftener i gård­ha­ve­mil­jø­et samt til børnenes finurlige lege i havernes kroge.

Boligen byder på et stort køkkenalrum, som har åben forbindelse til en stor stue med hyggelig brændeovn, og her sørger de store vinduespartier og indbygget bogreol for en skøn stemning.
Særligt kan man bemærke det fantastiske lysindfald og fra både spisestue og køkken kan man nyde udsigten over vandet samtidig med at mærke brændeovnens varme brede sig i huset, fra stuen. Alle de flotte epoxy gulve er med gulvvarme, undtagen værelserne der gerne må være lidt køligere.
Fra alrummet har man via en fordelingsgang med ovenlysvinduer, adgang til husets værelser. Hele tre store værelser, hvoraf to har adgang til terrassen. Denne villa byder derforuden på hele tre store badeværelser. Det ene badeværelse er perfekt til dem i huset der nyder at ligge i badekarret og nyde roen, de to andre har store brusenicher og alle badeværelser er udstyret med inventar fra Svane. Til boligen hører også et stort bryggers med teknikrum med plads til opbevaring.

Beliggenhedens kvaliteter rækker imidlertid langt længere end til det rent visuelle, for også hvad angår det praktiske, er man bekvemt placeret. Her er man i kort gåafstand til naturområder, og den fredelige atmosfære til trods er der blot ti minutters gang til byens kulturelle og kulinariske miljø i og omkring gågaden. Her er et bredt udvalg af spe­ci­al­bu­tik­ker, caféer og spisesteder. Ligeledes har man skole, pasningstilbud og fø­de­va­re­for­ret­nin­ger i lokalområdet - inden for en radius af omtrent en kilometer. Den nærliggende skole og daginstitution kan nås via sikre stier, mens I har fem supermarkeder at vælge imellem inden for en radius af omtrent en kilometer.

LEVERUMMENE
Velkommen indenfor i denne villas store bryggers med adgang fra garage og den overdækkede entre. Rummeligheden og det nyrenoverede rum, giver et imponerende indtryk af boligens minimalistiske stil kombineret med funktion. Ligeledes kan man byde gæster velkommen ved køkkenalrummet. Fra bryggerset er der adgang til alle husets værelser, badeværelser og husets alrum.
Husets leverum er et naturligt samlingspunkt og består af det store og lyse køkkenalrum, der både inkludere en spisestue, i åben forbindelse med køkkenet, såvel som den store stue, herudover endnu et rum der kan bruges både til hverdagens måltider eller som loungeområde såvel som et fjerde værelse om man ønsker det. Særligt er det svært ikke at begejstres over den skønne udsigt, og de store vinduespartier, der indrammer udsigten og med udgang til haven.

KØKKENET
Det smukke hvide køkken fra Svane med en flot Dekton bordplade, er praktisk indrettet med rigelig op­be­va­rings­plads og lækre hvidevarer
fra AEG. Fra køkkenalrummet er der direkte adgang til en stor terrasse, hvor maden kan tilberedes og indtages i eftermiddags- og aftensolens stråler.
Den flotte naturfarvede bordplade og det hvide køkken giver et behageligt og naturligt look, der komplimenterer havet og strandens farver. Her kan man stå og lave mad med kig ned til sin båd eller se børnene være på vej hjem efter en hurtig tur i vandet. Forestil dig du kan se din familie der sejler ind efter at hyggelig sejl tur mens du gør maden klar.

MASTERBEDROOM
For­æl­dresove­væ­rel­set i denne villa, er et dejligt stort soveværelse, med skabsvæg og udgang til den store have, så man kan nyde sin kaffe i morgensolen eller lufte dynen.
Soveværelset er stort nok til at husets mindste beboer kan få plads sammen med forældrene. Tidligere har det da også været to værelser, og denne mulighed forligger stadig. Overfor soveværelset kan man vælge en af de tre flotte badeværelser og dedikere dette til for­æl­dre­ba­de­væ­rel­se.

VÆRELSERNE
De tre store værelser i villaen har alle et dejligt lysindfald. Først et stort for­æl­dresove­væ­rel­se med indbyggede skabe, og udgang til haven. Derudover to gode børneværelser hvoraf en har udgang til haven. I forbindelse med de tre soveværelser er der de lækre badeværelser, hvor der er god plads og varme i gulvet.
Alle badeværelser har børstet messing armaturer, rainshower fra Hans Grohe, elementer fra Svane og flotte lyse klinker. Det ene badeværelse har desuden et indmuret badekar, til børnene eller rolige bade for husets andre beboere.

UDERUM
Villaen ligger på en 931 kvadratmeter stor grund. Haven er lukket så børn og husdyr kan hygge sig frit. En nedsænket terrasse giver desuden mulighed for altid at finde læ. Haven er indrettet således, at den er nem at holde. I haven er der plads nok til, at der kan spilles bold og leges, eller sidde på de mange terrasser og nyde sommeren.

FACILITETER
Til villaen hører en stor garage med mulighed for at tilkoble gulvvarmen. Det er muligt at overtage medlemskabet af bådelauget og dermed få adgang til den meget attraktive bådplads ved broen, tæt ved villaen.
T broen få meter fra huset, gør området meget besøgt, der er liv om sommeren af alle mulige vand gæster lige ude på vejen. En autentisk stemning af fiskere, subboard, kajak eller sejlere, der alle går forbi huset. Det flade strand areal gør det nemt at gå ned stranden og broen, og eksempelvis lige trække barnevogn eller kajak med ned.

Fakta om Fredericia (52.485 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
13
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.555 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.823 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.930 kr./md.
Antal folkeskoler
5
Gns. klassekvotient
21,5

Oplysninger

Sagsnr.
71700436
Boligareal
204 m²
Vægtet areal
216 m²
Rum/værelser
5/3
Grundareal
931 m²
Antal etager
1
Byggeår
1972
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
2.831 kr.
Pris/m²
24.514 kr.
Pris
5.295.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
124 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
265.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
30.113 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
24.008 kr.
Læs mere om boliglån

Jeg sælger drømme - Boligdrømme

I vores område findes der mange smukke hjem og hver enkelt bolig er unik for mig. Jeg sælger boligdrømme, og vil gerne hjælpe dig!

Stephen Høegh Mortensen

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

stmor@edc.dk40 42 94 41EDC Domus First Class

EDC Domus First Class

Wittrupvej 1, 7120 Vejle Øst

717@edc.dk75 11 71 20