Fritidshus fra EDC

Danvej 12

2740 Skovlunde

2/1 rum, 48 m²
Købsaftale underskrevet

Fred, ro og hygge på Danvej 12.

Går du med en drøm om et kolonihavehus, hvor du kan nyde fridage, weekender og ferier? Alene, med familien eller med vennerne? Blot 20 minutters kørsel fra Københavns centrum, ligger fri­tids­ha­ve­for­e­nin­gen OF Harrestrup i Skovlunde. Her finder du dette charmerende og hyggelige hus, som venter på sin nye ejer. Måske det er dig?!
På Danvej 12, finder du dette hus med den helt rigtige ko­lo­ni­ha­ve­stem­ning, og som er løbende renoveret. Lad os fremhæve følgende, som er skiftet: Træfacader, vinduer og døre – Og så er der en stor faskine, så I er sikker på tør grund, selv i våde perioder. Husets hjerte er, hvor køkken og stue smelter sammen og skaber en hyggelig atmosfære, og hvor I har fornemmelsen af at være samlet, når der er gæster, selvom du kokkerer i køkkenet. På de kølige aftener, så lad varmen brede sig fra brændeovnen. Fra stuen er der udgang til den sydvendte, overdækkede terrasse, hvor udelivet kan nydes, hvis vejret driller, men temperaturen er god. Ellers find solsengene frem i haven. Forfrisk sindet med lidt sol på kroppen, alt imens du slapper af. En perfekt bolig til dem, der ønsker en afslappet livsstil. Derudover har huset et godt soveværelse samt fli­se­ba­de­væ­rel­se med bruseniche.
Skal ikke glemme at fortælle, der ligeledes er udhus (frostfrit) med plads til vaskesøjle, at opmagasinere diverse haveredskaber mv.
Haven kan blive et paradis for ha­ve­en­tu­si­a­ster. Den er helt privat og ugeneret. Her kan du skabe en farverig blomsteroase – Og finde plads til at dyrke dine egne grøntsager. Kun dine grønne fingre og fantasi sætter grænserne.
OF Harrestrup er en yderst eftertragtet forening, med god økonomi og ikke mindst skøn beliggenhed, for dig som gerne vil have naturen lige uden foran døren men ikke langt fra Alfarvej. Stedet hvor du kan lade batterierne op, væk fra dagligdagens stress og larm. Glemte vi at fortælle, at der er stort fælleshus samt vand og el hele året i foreningen? Er du, som de fleste, én hvor internet er vigtigt, så kan vi oplyse, at du her har fibernet 1000/1000. Har du børn eller børnebørn, så har foreningen ligeledes en stor naturlegeplads, som kan få legebarnet frem i såvel store som små.
Tag springet ind i den idylliske kolonihaveidyl og skab minder for livet her i Harrestrup. Dette er en enestående mulighed for at bo tæt på naturen og samtidig have alle be­kvem­me­lig­he­der, så som offentlig transport og indkøb, indenfor rækkevidde. Gå ikke glip af chancen for at kalde dette charmerende kolonihavehus dit hjem!

Fakta om Ballerup (51.237 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,3
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.773 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.302 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.025 kr./md.
Antal folkeskoler
5
Gns. klassekvotient
22,3

Oplysninger

Sagsnr.
29703301
Boligareal
48 m²
Vægtet areal
50 m²
Rum/værelser
2/1
Grundareal
450 m²
Antal etager
1
Byggeår
1969
Liggetid
259 dage

Nyttige links

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Susanne Wildbork Hansen

Indehaver, ejendomsmægler, MDE

swh@edc.dk51 79 07 59EDC Poul Erik Bech, Ballerup/Smørum

EDC Poul Erik Bech, Ballerup/Smørum

Centrumgaden 4, 2750 Ballerup

297@edc.dk44 97 10 98