Fritidshus fra EDC

Vester Hanevad 40

2740 Skovlunde

3/2 rum, 50 m²
Købsaftale underskrevet

Oase såvel ude som inde.

Går I med drømmen om et kolonihavehus, men synes intet er godt nok? så læs videre! Dette hyggelige og charmerende hus er den moderne variant af ”mormors kolonihavehus”.
Intet er, som det var. Sælgerne har formået at skabe en kolonihave af enestående karakter, hvor hver detalje bærer præg af deres unikke ideer og kreativitet, udført med en sublim sans for æstetik og stil.
I træder ind i husets hjerte, hvor køkkenet og stuen smelter sammen, og hvor familien samles i en hyggelig atmosfære. Her deler I måltider, snakker om dagen og nyder hinandens selskab. Det er et sted, hvor hverdagens travlhed sænker farten, og hvor familiebåndene styrkes i fællesskabets varme. Selv køkkenet føles som et fristed, hvor stress forvandles til kreativitet, og hvor madlavning bliver til en fælles glæde. Og når måltidet endelig er klar, samles familien omkring langbordet med udsigten til haven. Badeværelset i New Yorker stil med sorte armaturer og minimalistiske linjer giver en følelse af tidløs elegance. De to soveværelser i huset udgør hver deres unikke helle af ro og komfort. Sidst men ikke mindst så er der havestuen. Gennem dens vinduer kan I betragte årstidernes skiften og naturens skønhed i al dens pragt.
Til huset hører udhus, hvor I foruden at opbevare diverse ting, have værksted også har såvel vaskemaskine som tørretumbler.
Grunden er en historie for sig. Er man havemenneske eller holder af, at tilbringe så megen tid ude, som muligt, så skal denne oase opleves. Her er der også tænkt over hver en lille detalje. Der er flere terrasser. I har baghaven med gård­ha­ve­stem­ning. Her er der altid læ og hvor I kan lade tankerne flyde med vandet og finde ro, alt imens I lader kroppen forkæle i den udendørs spa. I forhaven indtages dagens måltider i eget eller i venners selskab. På flagdagene hejser I naturligvis Dannebrog.
Blot 20 minutters kørsel fra København, finder I haveforeningen Hanevadsholm, hvilken er en udstykning fra gården Hanevadsgård. Hanevadsholm er en eftertragtet forening, med god økonomi – Og der er såvel vand som el hele året og offentlig kloak. Har I børn? Eller får besøg af nogle, så overgår legepladsen nok de flestes forventninger. Et ekstra plus er, ind­købs­mu­lig­he­der finder I i gåafstand fra foreningen og Skovlunde S-station når I hurtigt på cyklen.
Her, hvor tidens sus møder havesangens melodi, forvandles hver dag til et eventyr. Kontakt os for en personlig fremvisning på tlf. 44971098, eller tilmeld jer et af vores åbne huse.

Fakta om Ballerup (51.237 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,3
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.773 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.302 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.025 kr./md.
Antal folkeskoler
5
Gns. klassekvotient
22,3

Oplysninger

Sagsnr.
29703691
Boligareal
50 m²
Vægtet areal
32 m²
Rum/værelser
3/2
Grundareal
400 m²
Antal etager
1
Byggeår
1935
Liggetid
9 dage

Nyttige links

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Susanne Wildbork Hansen

Indehaver, ejendomsmægler, MDE

swh@edc.dk51 79 07 59EDC Poul Erik Bech, Ballerup/Smørum

EDC Poul Erik Bech, Ballerup/Smørum

Centrumgaden 4, 2750 Ballerup

297@edc.dk44 97 10 98