Fritidshus fra EDC

Rivedalen 23

3220 Tisvildeleje

8.495.000 kr.

5/3 rum, 77 m²
Nyhed
53 visninger de seneste 24 timer
Åbent hus med tilmelding 10. maj 10:00 - 12:00

New Nordic sommerhus ved vandet - Plug & Play

Her får du et nyrenoveret og gennemført lækkert indrettet sommerhus i bedste kvalitet og ”New Nordic” stil - hvor alt spiller! Du kan flytte direkte ind, det eneste du skal gøre, er at lægge tøjet på plads. Huset ligger i smørhullet i Tisvilde på en sidevej til Strandvejen og kun 250 meter fra vandet. Det tager 4 minutter at gå ned til den skønne Helenekilde badestrand, Tisvildes måske bedste og mest hemmelige strand - og kun 10 minutter at gå ned til den hyggelige hovedgade. Du kan både gå ad strandvejen langs vandet eller ad små hyggelige grønne stier.

Sommerboligen er et arkitekttegnet Myresjö typehus fra 1973, som lige er blevet gen­nem­renove­ret med dyre lækre materialer og interiør. Her er ikke sparet på noget! Husets originale gulve og vægbeklædning bibeholdt, for at bevare den hyggelige og autentiske som­mer­hus­stem­ning, der ofte mangler i nye sommerhuse. Huset er indrettet med en ny lækker nordisk stil med skønne materialer, farver, lys og funktionalitet. Stilen er lagt med det meget smukke, enkle og stilrene nordiske designkøkken fra Stilleben, der sammen med den 5 meter lange indbyggede sofa og de smukke vitrineskabe også fra Stilleben - er de bærende elementer i køkkenalrummet. De komplementeres af de meget smukke Svinkløv Badehotel inspirerede knagerækker, der er opsat som en bort på væggene i alle husets rum. Det er husets signatur! Alle rum i huset er indrettet med ensartede elementer, farver, udtryk og stil for at skabe et sammenhængende, stilrent og roligt miljø. Her kan du virkelig slappe af i æstetiske omgivelser.

Køkkenet er både smukt, stilrent og funktionelt. Her er tænkt på alt – selv emhætten er indbygget i loftet og alle hårhvidevarer fra Miele, er placeret under køkkenbordet for at skabe rene linjer og rumlighed. Der er indbygget, Svinkløv Badehotel inspirerede, snedkererede møbler i alle husets forskellige rum – fra knagerækkerne, til indbyggede senge i soveværelserne til skabe – og de passer naturligvis perfekt til køkkenet, vitrineskabet, sofaen og reolerne fra Stilleben. De er malet, i den samme grå farve som køkkenet, i Stillebens ”HVASGREY”. Det er den samme grå tone, der er gennemgående i hele huset – fra køk­ke­n­e­le­men­ter­ne, de originale døre, de indbyggede senge, skabe, de smukke gennemgående knagerækker, den indbyggede sofa og sofahynder til det nye microcement-ba­de­væ­rel­ses­gulv – og som spiller smukt sammen med den lyse, varme cremede farve, som vægge, lofter og spær er malet i. De malede lyse, grå og cremede overflader komplementeres perfekt af de smukke lyse plankegulve, de lyse kurvestole fra SIKA design, og det skønne Børge Mogensens ege­træs­spi­se­bord med tilhørende spi­se­bord­s­sto­le i lys eg og flettet lærred fra &Tradition - samt de skønne nordiske lamper i lys rata fra Hübsch, der naturligvis kan dæmpes til en hyggelig belysning om aftenen. På terrasserne er der også SIKA kurvemøbler samt FDB-møbler, og alle møbler kan nemt flyttes rundt og bruges ude såvel som inde afhængt af årstid, og om der er gæster.

Huset er utrolig godt indrettet, og de mange indbyggede møbler optimerer pladsen, og får huset til fremstå væsentlig større, end det er. Desuden gør de mange indbyggede skuffer og skabe det nemt at finde plads til sine ting og holde orden i huset. Huset er både meget smukt og utrolig funktionelt. Ligesom huset på samme tid både er stilrent og utrolig hyggeligt. Den svære balance er fundet her.

En ”hemmelig” trappe fra vejen fører dig nemt og tørskoet ned til husets entré hele året rundt, hvor du bliver budt velkommen på den store overdækkede træterrasse. Her kan du nemt hænge familiens badetøj på den smukke snedkererede knagerække foran huset, sætte dig på bænken langs huset eller stille røjserne udenfor under halvtaget - inden du går ind i huset. Allerede i det sekund du træder ind ad entrédøren, kan du mærke roen sænke sig over dig. Der er en næsten magisk stemning, med den smukke, lyse, enkle, nordiske indretning!

For enden af entreens lange gang, finder du husets hjerte; det store opholdsrum, som både består af et nyt og smukt køkken-alrum og en stor opholdsstue med sofa og pejs. Det er her livet leves! Her er der plads til hele familien, hvor man både kan være sammen - og hver for sig - i det store rum. Rummet er både smukt og praktisk indrettet med mange forskellige opholdsområder. Det gør at pladsen aldrig føles trang, heller ikke når der er mange gæster. Nogle kan opholde sig ved spisebordet, mens andre kan ligge og slænge på den 5 meter lange sofa, eller man kan sidde i de hyggelige lænestole eller ligge på et lammeskind og varme sig foran pejsen i vintersæsonen. Samtidigt kan man lave mad i det åbne køkken og samtale med dem, der opholder sig rummet, ligesom man kan sidde på barstolene ved kogeøen og følge med i madlavningen. Det er et meget dejligt, smukt og praktisk indrettet rum, der skaber nogle fantastiske rammer for et hyggeligt samvær i sommerhuset hele året rundt.

Om sommeren forlænges opholdsrummet med huset store udendørs, delvist overdækkede træterrasse, hvilket giver endnu mere plads om sommeren. De store vinduespartier og glasdøre, skaber et fantastisk lysindfald, og får ter­ras­se­mil­jø­et til at føles, som en naturlig del af stuen. Det får ude og inde til at smelte sammen – en genial måde at udnytte pladsen og skabe smukke inde og ude rum på.

Fra entréen har du adgang til 3 gode soveværelser – alle med en enkel og let indretning. Her har snedkeren indbygget de smukkeste senge i samme smukke profil og lækre egetræ som Svinkløv badehotel knagerækkerne, der er opsat hele vejen rundt i alle rum, alle med smukke egetræsskuffer under sengene. De er ikke bare smukke, men også særdeles praktiske, da de store skuffer under sengene, giver masser af plads til opbevaring og samtidig udnyttes pladsen i rummene optimalt. Der er skrivebord i det ene rum, et stort smukt snedkereret indbygget klædeskab i det andet og børnemøbler i det tredje. Indretningen har et smukt stramt New Nordic udtryk.

Fra svalegangen på husets nordlige side, har du adgang til et ekstra meget lækkert disponibelt rum, der ligger under husets tag, men som har sin egen indgang. Rummet er er indrettet i samme stil og med samme materialer som resten af huset, og kan benyttes til mange formål.

Badeværelset fremstår i samme skønne lyse nordiske farver og stil. Rummet er genialt indrettet med et stort bruserum med messing Vola bruser og spe­ci­al­frem­stil­le­de, smukke glas-brusedøre samt en lang halvvæg med en hylde, hvor skønne produkter kan stilles frem. På halvvægen er der elegant ophængt nyt toilet og en fin lille ny hvid porcelænsvask med Vola vandhane i messing. De smukke Svinkløv badehotels inspirerede knager er også opsat hele vejen rundt i rummet på badeværelset, hvor du nemt kan hænge håndklæder og morgenkåber. Der er lavet et lækkert micro-cement betongulv - naturligvis i den samme smukke lys grå tone, så det matcher resten af huset.

Fra entréen er der også adgang til et praktisk indrettet vaske-/rengøringsrum, hvor der installeret ny Miele vaskemaskine og tørretumbler. Rummet er praktisk indrettet med et pænt arbejdsbord og hylder til ren­gø­rings­mid­ler, støvsuger og strygebræt, og der er tørresnor under den overdækkede terrasse tæt på rummet.

Haven og ter­ras­se­mil­jø­et er en verden for sig. Grunden er omgivet af en vild og smuk rand­be­plant­ning, med hybenrose, høje græsser og særdeles smukke fyrtræer, som passer godt til ”Vilde Tisvilde”. Det afskærmer haven og giver privatliv på en naturlig og smuk måde, samtidigt med at der er udsigt både mod nord og syd. Her kigger man ikke ind i en bøgehæk. Den nye og store træterrasse omkranser hele huset, og her er sol fra morgen til aften. På terrasserne er der skabt små hyggelige oaser med lyse SIGA-kurvemøbler, smukke puder, forskellige typer af vildtgræs, blomster og urter plantet i kurve i bedste Tisvilde stil. På den store græsplæne, er der masser af plads til boldspil og leg. Endvidere finder du på grunden et nyt brændeskur samt et nyt skur, velindrettet med hylder og alt i nyt haveudstyr. Haven er både stor, smuk og utrolig nem at holde.

Området omkring Rivedalen er fantastisk! Det bliver kaldt smørhullet, fordi du er tæt på både vandet og byen – og samtidigt får du fred, ro og idyl. Himmel og Hav. På bare 10 minutter kan du gå ad strandvejen ned til Hovedgaden i Tisvilde, som byder på et skønt cafémiljø og mange skønne butikker. Her finder du både bager, købmand, cafeer, restauranter, små tøj­for­ret­nin­ger, ishuse, hyggelige badehoteller, butikker og atalier samt en biograf, der byder dig velkommen hele året rundt.

Sætter du pris på nordisk design, kvalitet og et både hyggeligt og funktionelt hus – og vil du ikke gå på kompromis med beliggenhed, så bestil en fremvisning på tlf. 48 70 84 12.

Fakta om Gribskov (41.920 indbyggere)

Kommuneskat
25,4%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
11,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.761 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.818 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.121 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
19,4

Oplysninger

Sagsnr.
33002414
Boligareal
77 m²
Vægtet areal
78 m²
Rum/værelser
5/3
Grundareal
1.201 m²
Antal etager
1
Byggeår
1973
Ejerudgifter pr. md.
5.242 kr.
Pris/m²
108.910 kr.
Pris
8.495.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
19 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
425.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
49.691 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
39.501 kr.
Læs mere om boliglån

En hushandel skal være tryg

Jeg lægger vægt på at mine kunder føler sig trygge når de handler hus. Derfor er jeg også meget nærværende med de mennesker jeg omgås.

Andreas A. G. Kaarsbøl

Ejendomsmægler & Køberrådgiver, MDE

ankaa@edc.dkEDC Tisvildeleje

EDC Tisvildeleje

Hovedgaden 46, 3220 Tisvildeleje

330@edc.dk48 70 84 12