Fritidshus fra EDC

Sandstensvej 2, Yderby Lyng

4583 Sjællands Odde

3.765.000 kr.

4/3 rum, 93 m²
Åbent hus med tilmelding 27. maj 11:00 - 16:00

Flot og velholdt fritidshus - skønt beliggende på dejlig naturgrund i anden række med smuk udsigt til Kattegat og områdets helt unikke strandlandskab.

Vi har hermed fornøjelsen at byde velkommen på Sandstensvej 2 - her på naturrige Gniben. Med sine flotte sortmalede træfacader og taget belagt med småsten falder huset helt naturligt ind i landskabet på den ualmindeligt skønne og ugenerte 1.624 kvm. kuperede naturgrund omkranset af blomstrende hegn af syrener, mirabel og som­mer­fug­le­bu­ske. Et lille stykke autentisk idyl tæt på stranden og omgivet af natur.
Kort fortalt er ejendommens største kvaliteter:
1. Beliggenheden med udsigt til Kattegat og kun 2 min. gang fra stranden og de fredede engarealer - så her er nem adgang til Kattegats skønne badevand.
2. En velholdt og meget lidt plejekrævende naturgrund hvor man får stor glæde af områdets unikke flora og kan nyde et væld af blomster fra forårets tidlige blomstring af mirabel og syren til sensommerens blomstrende lyng og urter.
3. Husets mange terrasser, som giver mulighed for at nyde alle facetter af beliggenhedens unikke naturværdier. Fra tagterrassen i husets nordøstlige ende er der en unik udsigt til Kattegat og ud mod Gniben mod nordvest. På den store sydvendte terrasse er der sol det meste af dagen, og den overdækkede del af terrassen med pejs giver mulighed for at sidde ude fra forår til efterår.
Sidst men ikke mindst et velholdt og velisoleret hus, der vil kunne bruges året rundt. Holdbarhed og kvalitet har været i højsædet, og der er ikke gået på kompromis med materialerne, hvilket fx ses ved valget af kob­ber­ta­gren­der. Udover 3 gode værelser og en lys stue byder huset også på en række praktiske og komfortmæssige kvaliteter, som man ikke finder i ethvert sommerhus - som eksempler kan fx nævnes den ekstra komfort som det moderne badeværelse tilbyder med varme i gulvet og en moderne berøringsfri vandhane; og et ekstra plus ved huset er også utvivlsomt den rummelige, frostfri garage med rulleport - stor nok til at rumme bil eller båd; alternativt som hobbyrum med god plads.

Indenfor byder huset på lyse lofter, trævægge og flotte plankegulve, samt et praktisk og slidstærkt marmoleumsgulv i køkken og gangareal. Master-bedroom og børneværelser er placeret i hver sin ende af huset. Den rummelige stue med overgang til samtalekøkken befinder sig i husets centrum. Husets "hjerte" er uden tvivl den store stue med brændeovn og plankegulv. og de store vinduer mod haven giver et dejligt lys og et skønt kig til naturgrunden. Fra stuen er der også udgang til den overdækkede terrasse. Her er åben pejs og det store ovenlysvindue gør rummet lyst og indbydende. I åben forbindelse med stuen er et hyggeligt nyere køkken, som er holdt i charmerende stil med fyldnings- og vitrinelåger. Her er alt i hårde hvidevarer. Badeværelset er lyst og moderne med muret bruseniche og vaskesøjle, bordplade med integreret vask i graphalit fra Kuma, samt opvarmet gulv.

Fakta om Odsherred (32.605 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
12,3
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.434 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.203 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.174 kr./md.
Antal folkeskoler
5
Gns. klassekvotient
18,9

Oplysninger

Sagsnr.
45700966
Boligareal
93 m²
Vægtet areal
100 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
1.624 m²
Antal etager
1
Byggeår
1978
Ombygget
2013
Ejerudgifter pr. md.
2.996 kr.
Pris/m²
37.650 kr.
Pris
3.765.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
63 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
190.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
22.012 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
17.316 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Alt får mere værdi, når man gør sig umage. Derfor gør vi vores bedste for at hjælpe dig godt videre, når du skal handle bolig.

EDC Teis Graver - Sjællands Odde

Oddenvej 153, 4583 Sjællands Odde

457@edc.dk59 32 10 57