Fritidshus fra EDC

Daadyrvænget 9

5466 Asperup

3/3 rum, 89 m²
Solgt

Højt beliggende sommerhus med udsigt over Båring Vig

Dette charmerende sommerhus beliggende i Båring Ege på Fyn giver god mulighed for at opleve ro og skønhed ved naturen. Sommerhuset ligger med vid udsigt over Båring Vig og Lillebælt, hvorfra du kan se til Trelde Næs samt udmundingen af Vejle Fjord. Hele området er indrammet af store, gamle egetræer, der har navngivet det unikke område.

Udsigten er fælles for de fleste sommerhuse i området, men for denne ejendom har beliggenheden på grunden sikret en næsten uforstyrret udsigt, der kan nydes både fra terrasse, stue og køkken-alrum gennem store vinduespartier, der udgør det meste af den nordvestvendte facade.

Der er gjort meget for at sikre udsigten til både vand og natur, når du befinder dig på matriklen. Med flere ter­ras­se­for­hold kan du dagen lang følge og nyde solens gang, som sidst på aftenen bader den primære terrasse og køkken-alrummet i lys. På terrassen har sælger og deres familie brugt utallige sene timer med hygge og samvær.

Boligen består af stue og køkken-alrum i åben forbindelse. Endvidere 2 værelser og stort soveværelse, fordelingsgang og badeværelse, som i sælgers ejertid er blevet udvidet. På den østvendte terrasse, der minder om en hyggelig gårdhave er der et udhus med mulighed for ekstra sengeplads eller opbevaring.

Huset har luft/luft varmepumpe, udskiftet i 2018 samt brændeovn, udskiftet i 2016. Værelserne er udstyret med el-radiatorer. Gulvet i badeværelset har endvidere el-varme. Varmepumpen er forberedt til at kunne aktiveres hjemmefra, så huset er opvarmet i det sekund du låser hoveddøren op.

Ydermere er det værd at bemærke at der på stranden, 350 meter fra terrassen, er etableret en gedigen helårsbadebro, som den meget aktive grun­de­jer­for­e­ning har fået opført.

Med fi­ber­for­bin­del­se i området får du nemt etableret en stærk og sikker in­ter­net­for­bin­del­se til både computer og fjernsyn. Sælger har ikke tilsluttet fi­ber­for­bin­del­se på ejendommen p.t.

Til ejendommen er der opført redskabsskur/værksted med manuel port samt et rummeligt brændeskur, alt i samme farve og stil som sommerhuset selv.

Dette sommerhus er et sted, hvor fred, komfort og skønhed forenes i perfekt harmoni.
Har det mon vakt din interesse, så tøv ikke med at kontakte mig på 75321555.

Fakta om Middelfart (40.158 indbyggere)

Kommuneskat
25,8%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
6,8
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
4.157 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.905 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.016 kr./md.
Antal folkeskoler
12
Gns. klassekvotient
20,5

Oplysninger

Sagsnr.
72001900
Boligareal
89 m²
Vægtet areal
97 m²
Rum/værelser
3/3
Grundareal
2.661 m²
Antal etager
1
Byggeår
1973
Ombygget
2003
Liggetid
10 dage

Nyttige links

Bolighandel er en stor ting

Jeg ved at en bolighandel for mange er en stor beslutning, derfor er grundstenen i vores handler at alle parter føler at det er det rigtige.

Geir Hedegaard

Indehaver & Daglig leder, Ejendomsmægler, MDE

gehe@edc.dk24 85 92 61EDC Domus, Grindsted & Billund

EDC Domus, Grindsted & Billund

Nørre Torv 2, 7200 Grindsted

720@edc.dk75 32 15 55