Fritidshus fra EDC

Ildervej 8

6893 Hemmet

3/2 rum, 68 m²
Solgt

Renoveret sommerhus med attraktiv beliggenhed ved Hemmet strand tæt på vand og skov

Velkommen til dette charmerende sommerhus på 68 m2, der er blevet flot renoveret og indrettet til at tilbyde den perfekte blanding af moderne komfort og hyggelig atmosfære.

Sommerhuset byder dig velkommen med entré med adgang til et dejligt lyst køkken-alrum, der er hjertet i huset.
Køkken-alrum-stue er i åben forbindelse med brændeovn til de kolde dage. Køkkenet er moderne indrettet med god skabsplads og køkkenøen giver mulighed for at samles om madlavningen.
Sommerhuset byder desuden på to rummelige værelser, der giver god plads til overnatning og afslapning. Det skønne badeværelse er udstyret med bruseniche, moderne bademiljø, vaskemiljø og som ekstra komfort gulvvarme.

Udenfor kan du nyde den fantastiske grund, der byder på masser af plads til leg og hygge. Her finder du en udebruser, perfekt til afkøling efter en dag på stranden, samt et godt terrasseområde, hvor du kan samle familie og venner til grillmiddage og hyggelige stunder. Fra terrassen kan du gå direkte ind i huset, der giver en nem overgang mellem inde- og udeliv. Endnu et plus er overdækningen ved hoveddøren, hvor der også er etableret en terrasse.
Du behøver heller ikke at gå ned på op­be­va­rings­plads, da sommerhuset har to gode skure.

Området er en fantastisk kombination af skov, hede, natur og Ringkøbing Fjord. Der er etableret gode stisystemer til både Bork Havn og Skaven Strand. Fjorden er attraktiv med roligt badevand og et mekka for surfere.

Alt i alt er dette sommerhus det perfekte sted for dig, der søger en skøn oase, hvor du kan nyde livet og skabe minder med familie og venner. Book en fremvisning allerede i dag!

Fakta om Ringkøbing-Skjern (56.218 indbyggere)

Kommuneskat
25%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
16,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.094 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.880 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.009 kr./md.
Antal folkeskoler
19
Gns. klassekvotient
17,6

Oplysninger

Sagsnr.
68802583
Boligareal
68 m²
Vægtet areal
74 m²
Rum/værelser
3/2
Grundareal
1.117 m²
Antal etager
1
Byggeår
1987
Ombygget
2005
Liggetid
8 dage

Hjemmet er trygt og godt

For mig skal en bolighandel være tryg fra start til slut. Det handler for mig om tillid, passion og empati frem for mursten, derfor gør jeg mig ekstra umage hver eneste dag.

EDC Skjern & Tarm A/S

Holger Danskes Plads 4 , 6900 Skjern

615@edc.dk97 35 00 44