Fritidshus fra EDC

Gråbakkevej 10, Lildstrand

7741 Frøstrup

1.695.000 kr.

5/4 rum, 106 m²

Uforstyrret og smuk udsigt

Dejligt fritidshus beliggende i storslået Vesterhavs natur ved Lildstrand, med store strande og et enormt, unikt, fredet og kuperet landskab med klitter, hede, skov og søer. Et idyllisk område præget af lyng, hedemose, enge, nåletræer, små søer m/rørskov, uspoleret natur og et hav af vandrestier. Her er kort afstand til Bulbjerg, Danmarks eneste fuglefjeld og Fug­le­re­ser­va­tet Vejlerne, som er Nordeuropas største fuglereservat, med rig mulighed for at opleve flere sjældne fuglearter.
Fra husets vinduer kan du observere når lærker, traner, viber og regnspurve ankommer. Af og til aflægger også havørne deres visit.

Fritidshuset er et stjernehus med flot paplistetag og er særdeles velbeliggende i området Lild Strand, omgivet af et smukt landskab. Så langt øjet rækker mod vest, har huset en helt fantastisk og ganske uforstyrret udsigt ud over fredet hedeareal.
Huset fremstår desuden velholdt og er blevet malet udvendigt sidste sommer.

Indenfor finder du en entré med plads til fod - og overtøj, samt adgang til et meget stort og lyst badeværelse med god skabsplads, bruseniche, boblebad og sauna.
I husets hjerte hvor køkken/alrummet befinder sig, fornemmer man virkelig stjernehusets geniale indretning. Alrummet er et dejligt og unikt rum med skønne vinduespartier med udgange, hvilket tilføjer alrummet et overdådigt lysindfald. Vinduespartiet mod vest giver dig rig mulighed for at nyde den helt fantastiske udsigt.
Alrummets køkken er i åben forbindelse til stuen og har god skabs- og bordplads. Stuen har ligeledes god plads til både spisebord og sofarrangement, hvilket gør den til et perfekt opholdssted for familie og venner. I stuen findes endvidere både varmepumpe og en brændeovn.
Der er loft til kip over hele sommerhuset, hvilket gør det ekstra lyst og rummeligt.
Desuden finder du fire velindrettede soveværelser, med mange sovepladser samt endnu et dejligt badeværelse med bruseniche.

Huset er yderst velegnet til udlejning og er fuldt udstyret til 8 personer. Vil man have større hus, er der endvidere mulighed for tilbygning med op til 40 kv kvm samt op til 35 kvm. udhus.

Udenfor er der en dejlig træterrasse som går hele vejen rundt om huset og her får man også fordele af husets specielle stjerneform - de 3 længer giver nemlig læ på terrasserne og du har derfor god mulighed for altid at kunne finde et dejligt sted at nyde solen.
Der findes desuden udendørs "mormor" stik til opladning af elbil.

Lejeaftale.: Med Feriepartner

Fakta om Thisted (42.989 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
11,2
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
4.027 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.939 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.014 kr./md.
Antal folkeskoler
15
Gns. klassekvotient
18,6

Oplysninger

Sagsnr.
96903513
Boligareal
106 m²
Vægtet areal
107 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
1.438 m²
Antal etager
1
Byggeår
2004
Ejerudgifter pr. md.
1.463 kr.
Pris/m²
15.841 kr.
Pris
1.695.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-6,00 %
Liggetid
412 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
85.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
9.967 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
7.878 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Mia Lynge Christensen

Ejendomsmægler, MDE

mia@edc.dkEDC Fjerritslev

EDC Fjerritslev

Østergade 29, 9690 Fjerritslev

969@edc.dk98 21 20 66