Fritidshus fra EDC

Sandkæret 15, Nr. Lyngby

9480 Løkken

995.000 kr.

4/3 rum, 66 m²
Åbent hus med tilmelding 26. maj 13:00 - 14:00

Hyggeligt sommerhus på herlig grund.

Velkommen til dette charmerende sommerhus i skønne omgivelser i Nr. Lyngby, blot en kort køretur nord for Løkken. Dette idylliske tilflugtssted tilbyder en rolig oase med et væld af be­kvem­me­lig­he­der og en varm, indbydende atmosfære.

Hovedstue med Hygge og Komfort: Husets hovedstue er en oase af hygge og komfort. De smukke lofter til kip giver en luftig fornemmelse, og midtpunktet i rummet er den indbydende brændeovn, der giver varme og atmosfære på kølige aftener. For ekstra bekvemmelighed er der også en varmepumpe, der sikrer, at temperaturen altid er behagelig. Fra stuen er der direkte adgang til rummelige terrasser, der inviterer til afslapning og socialt samvær.

Køkken og Spiseområde: Sommerhusets køkken er veludstyret og giver dig mulighed for at forberede lækre måltider. Her er alt, hvad du behøver for at imponere dine gæster eller din familie. En hyggelig spiseplads er det ideelle sted at nyde måltider sammen.

Komfortable Værelser: Dette sommerhus tilbyder tre komfortable soveværelser, der giver god plads til både familie og gæster. Hvert værelse er smagfuldt indrettet og er det perfekte sted at hvile efter en dag fyldt med udendørs aktiviteter.

Overdækket Terrasse og Solgård: En indbydende entré fører ud til en dejlig overdækket terrasse, hvor du kan nyde udendørslivet uanset vejret. Den solrige og private solgård er et ægte højdepunkt med en maritim atmosfære, der indbyder til afslapning. Her finder du en udebruser, en pizzaovn og en bålplads, der skaber de perfekte rammer for udendørs sjov og samvær.

Store Uden­dørs­om­rå­der: Sommerhuset er omgivet af en rummelig grund, der er omgivet af træer, der giver en følelse af privatliv og skaber et smukt læbælte. Dette er det ideelle sted for børn at lege og udforske, og det giver også gode muligheder for at nyde de danske sommeraftener udendørs.
Dette sommerhus i Nr. Lyngby er en unik mulighed for at opleve det bedste af den danske sommer. Her kan du slappe af, lave lækker mad, og nyde naturen i en charmerende og komfortabel ramme. Omgivelserne byder på smukke strande, naturskønne vandreture og en autentisk kyst­lands­by­op­le­vel­se.
Kort sagt, dette sommerhus er det ideelle sted at skabe minder, nyde livet og fordybe dig i den afslappede atmosfære, som denne region er kendt for.

Fakta om Hjørring (63.544 indbyggere)

Kommuneskat
26,2%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
16,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.711 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.086 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.253 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
20,8

Oplysninger

Sagsnr.
94803533
Boligareal
66 m²
Vægtet areal
70 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
1.512 m²
Antal etager
1
Byggeår
1970
Ejerudgifter pr. md.
1.524 kr.
Pris/m²
14.214 kr.
Pris
995.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
242 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
50.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
5.885 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
4.621 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Når du først føler dig helt solgt...

Vi deler din begejstring. Vi ved godt, hvordan det føles, når en ny dør åbner sig, så man kan se fremtiden for sig. Vi ønsker ikke at sælge dig et lysindfald, en fornuftig kva­drat­me­ter­løs­ning eller en drøm. Vores ambition er at indfri dem; drømmene. Du skal være helt solgt, inden du køber.

Jesper Foget

Partner, Ejendomsmægler MDE

jefo@edc.dk30 53 06 18EDC Danebo Løkken

EDC Danebo Løkken

Søndergade 26, 9480 Løkken

948@edc.dk96 23 11 11