Landejendom fra EDC

Assentorpvej 131

4295 Stenlille

5.900.000 kr.

7/5 rum, 180 m²

ØNSKER DU DET BEDSTE FOR DIG OG DINE HESTE

Er du kræsen og ønsker kun det bedste for dig og dine heste? Så er ejendommen her…

Smuk velholdt 4-længet landejendom med ca. 9.5 ha jord rundt om ved ejendommen, i en skøn natur med smuk beplantning, flotte træer, der giver godt læ, sø, mose, vådeng og et rigt dyre- og fugleliv, der giver gode jagtmuligheder.

Denne Hesteejendom er beliggende centralt mellem Holbæk og Sorø, tæt på både Syd- og Hol­bæk­mo­tor­vej­en med kun 1 times kørsel til København.

Velanlagt ridebane på 20x60 m., ridehus på 20x40 m. med vandingsanlæg, elport og et dejligt lysindfald. Begge med en god ridebund.

To sammenhængende staldafsnit med loft til kip, der giver et fantastisk indeklima.
1. staldafsnit er indrettet med: 5 store og lyse bokse af mærket Rationel, åben front og vinduer der kan åbnes. Derudover er der etableret strigle- og vaskeplads med både koldt og varmt vand. Isoleret sadelrum med varme, vask samt mulighed for at aflåse.
2. Staldafsnit er indrettet med: 6 bokse af mærket Fremtiden også her kan vinduerne i alle bokse åbnes. Stor staldgang til strigleplads, eget isoleret sadelrum med varme og mulighed for at aflåse. Toilet med vask og installation til vaskemaskine. Separat foderrum.
Begge staldafsnit er med vandkopper med cirkulation og frostsikring, samt direkte udgang til godkendt mødding med støbt bund.

Fra staldene er der direkte forbindelse til den ene længe, til f.eks. opbevaring af strøelse, maskiner samt evt. mulighed for at etablere flere bokse mv. Herfra er endvidere direkte adgang til den sidste længe, der er et stort rum til opbevaring, med adgang til et lækkert værksted med varme, et fyrrum med pillefyr, opsatte køk­ke­n­e­le­men­ter til opbevaring og en vask.

Stuehuset er opført i røde sten med dan­ne­brogs­vin­du­er, Du bydes velkommen i store lyse rum, her er højt til loftet og en god planløsning, tilbydende: Entré, værelse, gæstetoilet med vask, kontor/værelse, stor og lys stue med flotte trægulve og en smuk udsigt, stort landkøkken med spiseplads, kogeø og gaskomfur. Master bedroom med god skabsplads, lækkert badeværelse med bruseniche, indbygget vaskesøjle, toilet, vask og gulvvarme. Baggang med god skabs- og op­be­va­rings­plads til sko, overtøj og andet, samt udgang til gårdspladsen. Såfremt det ønskes er her mulighed for at inddrage og udnytte 1. salen.

Grunden er et kapitel for sig, gårdsplads med en hyggelig terrasse med indlagt vand og omgrænset af bøgehæk, stor plads foran staldene til at vende med trailer, gode par­ke­rings­for­hold, store, dejlige og hegnede folde med vand og beplantning imellem, lækkert sommergræs til hestene på det bagerste stykke igennem hele sommeren. Nyd en skøn gåtur rundt om søen, smuk have med 2 skønne terrasser, der gør at man altid kan finde et solspot i læ og indtage udsigten over markerne, råvildtet og med skoven i baggrunden.

Du har gode ride- og løbemuligheder ad de små stier, og i det naturskønne område Åmosen, der strækker sig over et areal på 8.000 ha., der har sin start ved Stenlille få min. fra ejendommen. Det er Danmarks første naturpark, hvor man kan opleve storslået og urørt natur med vandløb, søer, skov, et rigt dyre- og fugleliv mv. Stenlille byder endvidere på store skovområder med fri entré for offentligheden, hundeskov med sø, flere dagligvare- og spe­ci­al­for­ret­nin­ger, café, sportshal, boldbaner, skole, SFO, fitnesscenter og gode pend­ler­mu­lig­he­der med tog via skift i Tølløse mod Kbh. Igennem året bliver der arrangeret sommerfester, løb, festival, dren­ge­røvs­aft­ner samt onsdage med Sjællands største træf af ældre biler og motorcykler. Alt i alt en by, der emmer af liv med mange aktiviteter for hele familien.

Her har du den unikke mulighed for at købe din drømmeejendom, der er løbende renoveret, et mekka for nemt hestehold, favner alt fra hobby til erhverv i de velholdte længer.

Fakta om Sorø (30.478 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,8
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.537 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.041 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.854 kr./md.
Antal folkeskoler
6
Gns. klassekvotient
21,4

Oplysninger

Sagsnr.
44505209
Boligareal
180 m²
Kælder
16 m²
Vægtet areal
198 m²
Rum/værelser
7/5
Grundareal
9,58 ha
Byggeår
1920
Energimærke
E
Ejerudgifter pr. md.
4.042 kr.
Pris/m²
29.798 kr.
Pris
5.900.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
53 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
295.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
35.752 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
27.775 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Line Hansen

Ejendomsmægler MDE

lh.445@edc.dk61 54 80 05EDC Jyderup

EDC Jyderup

Sølystvej 5b, 4450 Jyderup

445@edc.dk59 27 66 66