Landejendom fra EDC

Søndre Landevej 17, Hjertebjerg

4780 Stege

2.500.000 kr.

4/2 rum, 132 m²

Velkommen til Sva­leb­jerg­gaard

Med stor fornøjelse kan vi nu byde jer velkommen til Søndre Landevej 17. Et fortrinligt landsted med 3 hektar jord med egen skov, hvor I med garanti er forsikret sød fuglesang og rigt dyreliv. Et liv på landet med vidunderlige udearealer, bølgende marker og rolige omgivelser - alt det der skal til for at skabe nogle helt unikke rammer for dette skønne og charmerende firlænget landsted.

Sva­leb­jerg­gaard ligger som en perle i naturen. Her er indkørsel med carport, som er omkredset af store træer og buske, der understreger den fantastiske fornemmelse af ro og uforstyrret beliggenhed. Fra den hyggelige gårdsplads med gamle marksten får I adgang til gårdens fire længer.
Hovedhuset er af bindingsværk fra 1865, som er renoveret i 2006 og rummer 132 m² bolig. Indenfor bydes i velkommen i entréen, der også har funktion som bryggers. Her er god rummelighed og plads til både sko og overtøj. I det flotte, lyse og funktionelle køkken er der god plads, både til at lave mad og hygge med familien. Midt i huset finder I en kombineret spise- og opholdsstue med brændeovn. Stuen er i åben forbindelse med køkkenet, og sammen udgør de hjemmets hjerterum, herfra I fra flere vinkler kan nyde haven og den fine udsigt ned mod skoven.

Super flot badeværelse med pæne klinker. I det øjeblik, man træder ind i badeværelset, får man fornøjelsen af en wellness-oase med spabad, dobbelt hånd­va­ske­møble­ment samt en dejlig, rummelig brusekabine med fine detaljer og glasbyggesten – der i øvrigt er med til at give et godt lysindfald i rummet.

Sidst, men ikke mindst, finder I tre gode værelser, som alle er in­dret­nings­ven­li­ge og med pæne gulve. Der er gennemgående i hovedhuset højt til loftet og gulvvarme. Ejendommen opvarmes via pillefyr.

Inde, såvel som ude, er omgivelserne på Søndre Landevej 17 helt fantastiske. Her kan drømmen om en uforstyrret tilværelse på landet blive en realitet. Haven fremstår flot og er velanlagt med mange stedsegrønne blomsterbede. I haven ses en anseelige græsplæne og vildtvoksende buske og træer, foruden flere hyggekroge, drivhus og træterrasse med udgang fra stuen.

Derudover finder I fine staldbygninger med bl.a. værksted, fyrrum og have-/hobbyrum. Førhen har sælger drevet en lille gårdbutik i en del af stalden og anvender nu rummet til gildestue. Tøv ikke, her er rig muligheder for at indrette dem til lige det I drømmer om.

I området finder I både skønne badestrande ved enten Råbylille eller Kobbelgårdsvej samt en god børnehave og folkeskole, foruden at I kun er ca. 10 min. kørsel fra Stege By med hyggelige spisesteder, gode ind­købs­mu­lig­he­der, sports- og svømmehal, fitnesscentre, et godt foreningsliv og meget, meget mere. Er I til vandreture i kuperede skovområder eller drømmer I om at besøge Møns Klint, Liselund Slotspark eller Klintholm Havns stemningsfulde sommerliv, er det blot at fortsætte ud af Søndre Landevej, og I vil i løbet af 8-10 min. kunne nyde den smukkeste natur eller den hyggelige havneatmosfære.

Book en fremvisning hos EDC Møn på 5581 5121! Vi vil elske at hjælpe dig med at få DRØMMEN i hus.

Nøgleord: Landejendom, egen skov, fritliggende, ind­flyt­nings­klart, dyrehold, selvforsynende, jord mv.

Fakta om Vordingborg (45.751 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
13,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.251 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.096 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.845 kr./md.
Antal folkeskoler
6
Gns. klassekvotient
19,9

Oplysninger

Sagsnr.
47802927
Boligareal
132 m²
Vægtet areal
139 m²
Rum/værelser
4/2
Grundareal
3 ha
Byggeår
1865
Energimærke
E
Ejerudgifter pr. md.
2.920 kr.
Pris/m²
17.986 kr.
Pris
2.500.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
23 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
125.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
14.342 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
11.329 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Jeg gør mig umage hver dag og har god erfaring med at få boligen godt videre til den næste familie. For mig handler det om tryghed – og det vil oftest være mig, du møder, når din bolig skal vurderes.

Lena Praem Hansen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

lh.478@edc.dkEDC Møn ApS

EDC Møn ApS

Storegade 33, 4780 Stege

478@edc.dk55 81 51 21