Landejendom fra EDC

Skovledetvej 6, Agersted

9330 Dronninglund

4/3 rum, 135 m²
Købsaftale underskrevet

Landejendom beliggende i flot natur er meget velegnet til dyrhold og jagt.?

Pragtfuld ejendom i naturrige omgivelser
Velkommen til Skovledetvej 6, hvor en imponerende ejendom åbner dørene for dig midt i et naturskønt paradis. På hele 13 hektar strækker denne ejendom sig og tilbyder en unik oplevelse for naturelskere og dem, der elsker udendørslivet.
Ved ankomst mødes du af en rummelig entre/bryggers, ideel til opbevaring af alt dit overtøj og sko til uden­dør­sak­ti­vi­te­ter. Det lyse spisekøkken og stuen præsenterer en fantastisk udsigt over de om­kring­lig­gen­de marker og natur, hvor du kan nyde freden og skønheden i fulde drag. Med et lyst badeværelse og tre rummelige værelser får boligen et komplet udtryk, mens en grusbelagt indkørsel og en flisebelagt terrasse byder dig velkommen og inviterer til afslapning og fordybelse i naturen.
Ejendommen inkluderer desuden en praktisk og solid stald, ideel til opbevaring af udstyr og beboelse af landbrugsdyr. Derudover er der to land­brugs­byg­nin­ger, der kan tilpasses efter behov, hvilket udvider de allerede imponerende muligheder for at udforske og nyde ejendommens omgivelser.
Skovledetvej 6 er et sandt paradis for jægere og naturelskere. Med sine store jordarealer og varierede landskaber tilbyder ejendommen en unik mulighed for en rig jagtoplevelse samt ideelle betingelser for dyrehold og land­brugs­ak­ti­vi­te­ter. Velanlagte områder i det naturskønne terræn skaber den perfekte ramme for jag­tak­ti­vi­te­ter og udendørs eventyr.
Alt i alt præsenterer Skovledetvej 6 en unik mulighed for dem, der søger et hjem, hvor naturen er i fokus. Med sin imponerende størrelse, idylliske beliggenhed og fantastiske jagt- og na­tur­mu­lig­he­der er denne ejendom en sjælden perle, der venter på at blive udforsket og nydt.

Fakta om Brønderslev-Dronninglund (36.614 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
17,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.326 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.415 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.978 kr./md.
Antal folkeskoler
4
Gns. klassekvotient
19,2

Oplysninger

Sagsnr.
93303564
Boligareal
135 m²
Vægtet areal
135 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
13,09 ha
Byggeår
1968
Energimærke
F
Liggetid
37 dage

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Det skal føles rigtigt, inden du beslutter at handle bolig. Derfor gør vi vores bedste for at hjælpe dig godt videre med det.

Dan Kjeldsgård Christensen

Indehaver, Ejendomsmægler / Købermægler

dkc@edc.dk40 35 07 99EDC Danebo, Dronninglund

EDC Danebo, Dronninglund

Slotsgade 43A, 9330 Dronninglund

933@edc.dk98 84 42 44