Villa fra EDC

Asmusgårdsvej 38

8520 Lystrup

7.495.000 kr.

5/4 rum, 218 m²
52 visninger de seneste 24 timer
Åbent hus med tilmelding 26. apr. 10:00 - 16:00

Liebhaverbolig med exceptionel udsigt

Ejendommen:
Hos EDC AROS Lystrup har vi nu fornøjelsen af at udbyde denne helt fantastiske liebhavervilla med tilhørende unik udsigt over grønne områder, flotte marker, Aarhus Bugt og Mols Bjerge. Ejendommen er gennemgående opført i kva­li­tets­ma­te­ri­a­ler med vel­gen­nemtænk­te løsninger. Villaen, der er på 295 etagemeter i 3-plan, tilbyder én af Lystrups mest eftertragtede beliggenheder, kombineret med en bolig i utrolig høj kvalitet. Villaen tilbyder hele 2 indbydende udsigtsaltaner med overblik og fantastisk udsigt. Den smukke have er med god variation i beplantningen og er samtidig let at holde, og i forlængelse heraf har man de skønneste grønne arealer med en god legeplads til børnene.

Kælderplan giver jer flere an­ven­del­ses­mu­lig­he­der, hvor der er indbygget garage med el-port, et disponibelt rum samt stort bryggers.

Denne ar­ki­tekt­teg­ne­de villa bugner af kva­li­tets­be­vid­ste valg fra kælder til loft, der i samspil med den eftertragtede beliggenhed skaber helt perfekte rammer for familien med både store og mindre børn.
Huset er blandt andet udstyret med sauna, IHC anlæg med tilhørende app til styring af el, massive Merbau trægulve, akustiklofter i spisestuen, gulvvarme og net­værk­s­kabling i alle rum.

Indretning:
På Asmusgårdsvej 38 er I sikret en ideel planløsning, der kan huse den store familie med mindre børn og teenagere. I stueplan kan familien samles i det skønne og indbydende køkken-alrum, som helt sikkert vil danne centrum for mange gode stunder. Køkkenet, som er fra 2022, er i stilrene og flotte elementer fra Svane Køkken, og danner perfekt grobund for gastronomisk udfoldelse og hyggelige selskaber. Kendetegnene for alrummet er det gen­nem­strøm­men­de lysindfald, der er sikret af de unikke skråtstillede vinduespartier mod udsigten og haven.

I forlængelse af alrummet findes husets børne- eller te­e­na­ge­af­de­ling med 3 rummelige og lyse børneværelser samt et tilhørende moderne og stilfuldt badeværelse.

Villaens hjerterum er uden tvivl den fantastiske stue på øverste etage, hvor man bliver draget af den bjergtagende udsigt. Stuen er, som resten af villaen, et arkitektonisk mesterværk med spændende vinkler, runde buer og loft til kip.

I for­æl­dre­af­de­lin­gen er forældrenes velvære sikret med et stort badeværelse som både indeholder separat bruseniche i unikt design, spa-bad og sauna. Selve soveværelset har en suveræn udsigt, som kan nydes liggende i sengen. Tilhørende for­æl­dre­af­de­lin­gen finder man et walk-in-closet og direkte udgang til altanerne.

Kælderen byder på fine an­ven­del­ses­mu­lig­he­der med den gode garage, det rummelige bryggers samt et disponibelt rum, som sælger i dag har indrettet til hjemme-fitness.

Området:
Det familievenlige og skønne område ved Asmusgårdsvej sikrer en fantastisk beliggenhed for familien. Med grønne arealer, legepladser, børnesikre stisystemer til skoler og institutioner samt let adgang til hverdagens gøremål, giver Asmusgårdsvej 38 jer i sin helhed, de skønneste rammer for hele familien.

Fakta om Aarhus (367.095 indbyggere)

Kommuneskat
24,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.687 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.039 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.032 kr./md.
Antal folkeskoler
45
Gns. klassekvotient
22,3

Oplysninger

Sagsnr.
85304054
Boligareal
218 m²
Kælder
77 m²
Vægtet areal
239 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
887 m²
Antal etager
3
Byggeår
2008
Energimærke
B
Ejerudgifter pr. md.
4.165 kr.
Pris/m²
31.360 kr.
Pris
7.495.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-3,00 %
Liggetid
216 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
375.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
42.548 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
34.285 kr.
Læs mere om boliglån

Din personlige rådgiver

Med over 30 års erfaring kender jeg alle aspekter af et boligsalg. Jeg mener, at nøglen til et godt samarbejde er tillid og troværdighed. Hvad enten du skal købe eller sælge bolig står jeg derfor klar til at yde en ærlig og reel rådgivning.

Anette Nielsen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver m/Tryghedsmærke

anielsen@edc.dk40 43 51 53EDC AROS

EDC AROS

Bygaden 28, 8520 Lystrup

853@edc.dk87 43 42 41