Rækkehus fra EDC

Overdrevet 7

8382 Hinnerup

4/3 rum, 113 m²
Solgt

Veldrevet bofællesskab!

Overdrevet er et veldrevet bofællesskab, med 26 boenheder, sund økonomi og en stor grad af fællesskab. Her bor både singler, par og børnefamilier.

Bo­fæl­les­ska­bets ejendom består bla. af 2,5 hektar jord i Hinnerup by, smukt omkranset af Søftendalens skønne natur. Her er kort afstand til Aarhus, gå-afstand til både Rønbæk-skolen, børnehaver, vuggestuer, offentlig transport mm.

Ud over dit eget hus, bliver du medejer af det 600 m2 store fælleshus inkl. storkøkken senest renoveret i 2020, spisesal, TV-stue, hyggestue, legerum, vaskeri, fryse- og kølerum, bordtennis, gæsteværelse mv. Herudover gamle renoverede gårdbygninger med nybygget stald til høns, grise og får samt mulighed for at benytte de kreative værksteder (keramik, træ, metal, male), cykelskur, te­e­na­ge­væ­rel­ser, shelter og bålplads samt andre gode udendørs- og indendørs le­ge­fa­ci­li­te­ter.

Overdrevet råder desuden over egen ener­gi­for­sy­ning i form af vindmølle, jordvarmeanlæg, solfangere samt solcelleanlæg. De 2,5 hektar byder bla. på en stor køkkenhave og et drivhus, hvor der dyrkes økologisk frugt og grønt til fællesskabets 65 beboere. På den gamle gård er der bla. indrettet te­e­na­ge­væ­rel­ser, som anvendes til ekstra gæsteværelser, når de ikke bebos af fællesskabets unge mennesker. Der er derudover et gæsteværelse i fælleshuset. Den nyere stald huser får, grise og høns - imens laden rummer forskellige værksteder og op­be­va­rings­mu­lig­he­der for alle beboere. Ja, listen over alle Overdrevets faciliteter er lang, for jeg kan også nævne legepladser, basketballbane, petanquebane, shelter, terrasser, carporte og meget mere.

Om­drej­nings­punk­tet i Overdrevet er fællesspisning 6 dage ugentligt fra lørdag til torsdag. Dét at bo sammen med andre i et fællesskab giver en frihed, tryghed og et sammenhold, der ikke kan måles. Der er altid hjælp at hente og man er fælles om en stor del af den arbejdsbyrde, der kan ligge i en helt almindelig hverdag.

Du kan læse mere om Overdrevet på deres hjemmeside www.overdrev.dk

Fakta om Favrskov (49.377 indbyggere)

Kommuneskat
25,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
10,6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.583 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.783 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.783 kr./md.
Antal folkeskoler
13
Gns. klassekvotient
21

Oplysninger

Sagsnr.
83803094
Boligareal
113 m²
Vægtet areal
114 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
114 m²
Antal etager
2
Byggeår
1980
Ombygget
2014
Energimærke
A2010
Liggetid
60 dage

Nyttige links

Så drømmene kan gå i opfyldelse

Vores hjem er rammen om tilværelsen og familien, stedet hvor vores børn vokser op og minderne skabes - så det skal føles rigtigt og være trygt. Når drømme og behov opstår, og et nyt hjem er en del af ligningen, er jeg med på dit hold. Jeg gør mig umage, hver dag!

Jeanet Gårdsdal

Indehaver, Ejendomsmægler

jeg@edc.dkEDC Huset Hinnerup

EDC Huset Hinnerup

Storegade 20 A, 8382 Hinnerup

838@edc.dk86 98 77 77