Fritidshus fra EDC

Plantagevej 70, Gniben

4583 Sjællands Odde

1.650.000 kr.

3/2 rum, 69 m²
Nyhed
Åbent hus med tilmelding 21. apr. 11:00 - 14:00

Velkommen til Odsherred...

Klassisk sort/hvidt fritidshus i meget flot stand - tæt på både Sejerøbugtens skønne badevand….

Vi har nu fornøjelsen at byde velkommen på Plantagevej 70, hvor vi har fået dette flotte og istandssatte fritidshus til salg. Huset er opført i 1966, men siden fuldstændigt til- og ombygget og fremstår i dag, som et moderne hus med god komfort - dog uden den originale "sommerhus-stil" er forsvundet for huset står med flotte sorte facader i blokhusbrædder, med tagpap på taget og med termovinduer med hvide rammer. Huset vender helt rigtigt for solen. Med de to store terrasser, hvor solen kan nydes helt fra morgenstunden til den sene aftensol går ned mod vest får man optimal udnyttelse af sommeren i huset. Grunden på 1.395 kvm. byder desuden på god rand­be­plant­ning med gamle træer og buske samt flere gode udhuse. Huset opvarmes med moderne varmepumpe suppleret med hyggelig brændeovn og her er indlagt Fibernet.

Vi byder velkommen indenfor i det flotte hus og man fornemmer straks at huset er bragt "up to date" med flotte gulve, hvidmalet trævægge- og lofter og generelt en god fornemmelse af det dejlige lysindfald fra de store vinduer. Her er en lille entré med plads til overtøjet og adgang til huset pæne badeværelse. Badeværelset er holdt i ægte skandinavisk stil med hvide vægge og pæne gulvfliser, separat bruseplads og skabs­ar­ran­ge­ment. Huset har to gode soveværelser - begge i en god størrelse. Huset "hjerte" er uden tvivl den skønne lyse stue i åben forbindelse med det flotte hvide køkken med grebsfrie fronter og alt i hårde hvidevarer. Køkkenet har en dejlig størrelse, så hele familien kan samles her - både langs køkkenbordet eller til hygge ved spisebordet. Både stue og køkken har udgang til terrasserne og stuen byder desuden til hygge ved brændeovnen og flot kig til årstidernes skiften på grunden. Endelig byder vi på et godt anneks til teenangeren eller overnattende gæster.

Huset ligger fredeligt på naturrige Sjællands Odde og ganske tæt på både Sejerøbugten og Kattegat - her hvor bugten går ud i Kattegat. Området byder på dejligt badevand, en af Sjællands flotteste solnedgange og en masse muligheder for gåture og lystfiskeri. Fra huset er der ikke længere end man kan gå til den populære biodynamiske bager Tír, for at købe lækkert morgenbrød, til spisestedet Olgas eller til færgen for at tage en tur til Aarhus. Fra området er der kun en cykeltur eller kort køretur til den hyggelig Havnebyen. Her får man alle oplevelserne til sommerferie, bl.a. i den levende havn, hvor der er flere spisesteder, populær fiskehandel samt mange kul­tu­ro­p­le­vel­ser i det flotte Auktionshus, bl.a. "Vin på spidsen", som er blevet noget af et tilløbsstykke i byen. Herudover byder byen på en stor Superbrugs, Odden Kaffehus, ost- og de­li­ka­tes­se­bu­tik. Grøntsagerne henter man på Birkemosegård og hygge til sommerhuset i den hyggelige gårdbutik Kastanjelys. De gyldne dråber - vinen - køber man selvfølgelig hos den lokale vingård "Ørnbjerg vin".

Velkommen til Plantagevej 70....

Fakta om Odsherred (32.605 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
12,3
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.434 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.203 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.174 kr./md.
Antal folkeskoler
5
Gns. klassekvotient
18,9

Oplysninger

Sagsnr.
45700972
Boligareal
69 m²
Vægtet areal
65 m²
Rum/værelser
3/2
Grundareal
1.395 m²
Antal etager
1
Byggeår
1966
Ombygget
2007
Ejerudgifter pr. md.
1.519 kr.
Pris/m²
25.385 kr.
Pris
1.650.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
6 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
85.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
9.728 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
7.653 kr.
Læs mere om boliglån

Velkommen til Odsherred...

Odsherred - et af de smukkeste steder i Kongeriget...

EDC Teis Graver - Sjællands Odde

Oddenvej 153, 4583 Sjællands Odde

457@edc.dk59 32 10 57