Villa fra EDC

Kratager 44

2620 Albertslund

5/4 rum, 151 m²
Købsaftale underskrevet

Skøn placering til frie arealer

Den ideelle villa til familien med 2-3 børn og brug for hjemmekontor. Allerede når man står udenfor fornemmer man at her er et hus der er blevet passet og holdt til perfektion igennem alle årene. Her er nyere tag, pænt nyere køkken og den mest gennemtænkte tilbygning man kan forestille sig. Huset er perfekt placeret i bunden af Kratager direkte ud til det store friareal der grænser op til skoven med grøn sti til stadion og Badesøen. Her kan børnene tumle sig i naturen, spille bold og løbe på rulleskøjter. Det gode liv for en børnefamilie leves lige her.

Huset er i 2024 isoleret overalt med sidste nye teknikker og opnår et C i ener­girap­por­ten.

Indeholder: Entre med faste skabe og åben garderobe. Pænt nyere hvidt HTH-køkken. Meget lys og indbydende vinkelstue med vinduer mod både syd og vest og dejligt kig ud i haven der rummer flere hyggelige terrasser og spændende beplantning.
Stort børneværelse og soveværelse med faste skabe. Nydeligt sandfarvet badeværelse med gulvvarme, hånd­klæ­de­tør­rer og hjørne bruseplads. Bryggers med fjern­var­me­in­stal­la­tion, vaskesøjle og udgang til det fri.
Tilbygning: Forstue med fast skab og udgang til haven. 2 meget store værelser, begge med faste skabe. Flisebad med gulvvarme og hånd­klæ­de­tør­rer samt bruseplads (der skal monteres blan­dings­bat­te­ri).

Området: Kratager er en af de få villaveje i Albertslund der grænser direkte op til Ve­stsko­vs­a­re­a­let og dermed er ideelt beliggende, hvis man er motionist eller hundeejer og/eller sætter pris på at ens børn har enorme grønne arealer at boltre sig på direkte bag ejendommen. På Kratager er man helt tæt på Nordeuropas største opvarmede badesø, Stadion og den idylliske Herstedvester landsby. De gode bør­ne­in­sti­tu­tio­ner ligger nærmest som perler-på-snor og man har den gode Egelundsskole i gåafstand fra huset. Der er nærbutikker og supermarked tæt på. Læs mere om kommunens mange gode faciliteter på: www.boialbertslund.dk

Fakta om Albertslund (27.677 indbyggere)

Kommuneskat
25,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.724 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.492 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.054 kr./md.
Antal folkeskoler
5
Gns. klassekvotient
23

Oplysninger

Sagsnr.
25603767
Boligareal
151 m²
Vægtet areal
153 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
769 m²
Antal etager
1
Byggeår
1967
Ombygget
1975
Energimærke
C
Liggetid
4 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Charlotte Høier

Afdelingsleder, Ejendomsmægler & valuar, MDE

charlotte@edc.dk40 18 48 22EDC Poul Erik Bech/Strandfelt

EDC Poul Erik Bech/Strandfelt

Bytorvet 31, 2620 Albertslund

256@edc.dk43 64 20 00