Villa fra EDC

Morlenesvej 11

2840 Holte

18.995.000 kr.

8/8 rum, 254 m²
118 visninger de seneste 24 timer
Åbent hus med tilmelding 19. maj 14:00 - 17:00

Diskret luksus – gen­nem­renove­ret og eksklusiv familievilla direkte til billedskøn sø med gamle piletræer og samtidig nær Holte Midtpunkt

Eksklusiv og gedigen stil og kvalitet, men samtidig lidt diskret set ude fra den lille villavej. En pragtfuld oplevelse af ordentlighed og et æstetisk samspil mellem villa og have, storslået udsigt og praktisk planløsning, samt flere varierende at­mos­fæ­re­fyld­te ter­ras­se­mil­jø­er. Overalt i boligen er skønne lysindfald.

Hertil en både billedskøn placering ved den lille enklave af smukke villaer omkring fin lille pittoresk sø samt praktisk placering nær Holte Midtpunkt med mange ind­købs­mu­lig­he­der og byliv, Holte Station og alle områdets herlige na­tu­ro­p­le­vel­ser. Gen­nem­renove­ret de seneste år med gennemtænkte løsninger og kva­li­tets­ma­te­ri­a­ler, herunder nyt sort engroberet tegltag i 2022, nye vinduer, nypudsede flotte hvide facader, nye terrasser, nye badeværelser, køkken, etc.

Boligen byder på stor flot forstue/hall med smukt åbent trappeparti til underetagen, adgang til gæstetoilet og garderobeskab samt dobbelte glasdøre til opholdsstuen. Tre smukke og repræsentative stuer en suite med store sprossede vindues- og dørpartier. Den ene stue udgør en vinkel på forløbet og byder på stor flot pejsestue med brændeovn samt med udgang til det pragtfulde terrassemiljø. Den midterste stue indeholder i dag en skøn kontorplads med udsigt ud over søen. Den sidste stue indeholder stort eksklusivt køkken/alrum med elementer fra Køkkenskaberne og smukt gulv i portugisiske ølandsfliser - klassiske sil­de­bens­par­ket­gul­ve i de øvrige rum.

I stueplanet er der ydermere en stor for­æl­dre­af­de­ling med stort eget badeværelse samt garderobe.

Underetagen byder på stor stue til billard og fest med flere terrassedøre og udgang til den overdækkede teenage-/fest-terrasse. Herfra og fra underetagens værelser er der ligeledes vidunderlig udsigt til søen. Der er 2 store værelser med terrassedøre til haven, badeværelse med bruseniche samt sauna, viktualierum og appetitligt bryggers samt depotrum.

Der er Genvex ventilation i alle rum og gulvvarme i alle rum med natursten. Endvidere saltanlæg til afkalkning.

Flot anlagt have med nydeligt ankomstparti med plads til parkering samt flot havelåge i smedejern og perfekt afskærmet fra villavejen. Et fortræffeligt mix af forskellige ter­ras­se­mil­jø­er, - hyggelig og intim terrasse til morgensol, storslået åbent terrassemiljø ud fra opholdsstuen til stort spisebord og loungemøbler med prægtig udsigt over denne oase samt super cozy hyggeterrasse ud for billardstuen som er overdækket. Flot anlagte bede, trapper, belægning, mv. samt egen kælkebakke og stort plateau ved søen til lidt fodbold, telt til konfirmationen, sommerfrokost på græsplænen, etc.

Sjælden kombination af både idyllisk oase omkring den lille sø og samtidig et byhus med gåafstand til S-toget. Også gåafstand til Kvickly, Lagekagehuset, Emmerys, apotek, delikatesse forretninger, blom­ster­hand­ler, o.m.m. Ligeledes til Holte Skole, Furesøen, Rude Skov samt mange idræts­fa­ci­li­te­ter.

Ring for fremvisning og yderligere oplysninger på 21 70 00 11.

Fakta om Rudersdal (57.237 indbyggere)

Kommuneskat
23,4%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.510 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.640 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.940 kr./md.
Antal folkeskoler
8
Gns. klassekvotient
22,3

Oplysninger

Sagsnr.
29105640
Boligareal
254 m²
Kælder
144 m²
Vægtet areal
280 m²
Rum/værelser
8/8
Grundareal
1.633 m²
Antal etager
1
Byggeår
1962
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
10.113 kr.
Pris/m²
67.839 kr.
Pris
18.995.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
23 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
950.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
108.276 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
88.376 kr.
Læs mere om boliglån

Flittig, engageret og erfaren

Jeg gør mig umage for at skabe en god og tryg oplevelse for dig, når du skal finde nyt hjem. Lokalområdet kender jeg som "min egen bukselomme" og kan fortælle om gode løberuter, restauranter, skoler, fri­tidsak­ti­vi­te­ter, etc. Ligesom jeg gerne giver en guided tour i vores skønne område! :-)

Lars Zola-Honoré

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE

lzh@edc.dk21 70 00 11EDC Lars Zola-Honoré

EDC Lars Zola-Honoré

Søllerødvej 45, 2840 Holte

291@edc.dk45 80 50 43