Villa fra EDC

Borgervænget 48

3600 Frederikssund

4/3 rum, 120 m²
Købsaftale underskrevet

Eftertragtet bolig tæt på fjorden

Velkommen til Borgervænget 48 i Frederikssund! Denne ejendom er en super velindrettet og velbeliggende perle på en eftertragtet adresse, der giver dig mulighed for at nyde alt det gode, som Frederikssund har at byde på.

Med kun ét minuts gang til fjorden kan du let lade dig forføre af den naturskønne omgivelse. Her får du muligheden for at nyde rolige gåture langs vandet eller måske endda tage en forfriskende dukkert om sommeren. Samtidig befinder du dig i kort gåafstand til centrum, hvor du finder et væld af gode ind­købs­mu­lig­he­der samt adgang til S-tog, der giver dig nem adgang til København og resten af Nordsjælland.

Ejendommen præsenterer sig som en velholdt og moderne bolig, der strækker sig over 120 kvadratmeter i ét plan. Ved ankomst mødes du af en rummelig entré, der byder dig velkommen og skaber en behagelig atmosfære. Køkkenet er skønt indrettet med en spiseplads og er i åben forbindelse med stuen, hvilket giver en indbydende og social atmosfære. Her kan du nemt tilberede lækre måltider og samtidig være i kontakt med familie og venner. Derudover byder ejendommen på to badeværelser, hvilket øger be­kvem­me­lig­he­den for hele husstanden. Uanset om det er morgenrutinen eller aftenens afslapning, er der rigelig plads til, at alle kan føle sig godt tilpas. De tre værelser giver fleksible muligheder for at tilpasse boligen til dine behov. Brug dem som soveværelser, kontor eller hobbyrum - valget er dit.

Ejendommen er placeret på en lukket vej i et roligt og hyggeligt område, der giver dig mulighed for at nyde fred og ro. Her kan du virkelig nyde naturen i fulde drag og lade hverdagens stress forsvinde. Uanset om det er en aften på terrassen med familien eller en stille gåtur i området, vil du blive omgivet af skønheden og roen.
Borgervænget 48 er en bolig, der har det hele - en velindrettet ejendom på en fantastisk beliggenhed tæt på fjorden, centrum og offentlig transport. Med dens moderne faciliteter, rummelige layout og naturskønne omgivelser er det et ideelt sted at kalde hjem

En bolig du skan opleve, så ring i dag for personlig fremvisning eller tilmeld dig et af vores åbne huse.

Fakta om Frederikssund (46.358 indbyggere)

Kommuneskat
25,8%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
12
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.474 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.273 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.990 kr./md.
Antal folkeskoler
6
Gns. klassekvotient
20,7

Oplysninger

Sagsnr.
36008364
Boligareal
120 m²
Vægtet areal
122 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
283 m²
Antal etager
1
Byggeår
1992
Energimærke
C
Liggetid
261 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Claus Lund Pedersen

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

clp@edc.dk21 54 18 69EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Ny Østergade 1A, 3600 Frederikssund

360@edc.dk47 31 00 98