Villa fra EDC

Egevej 14

3650 Ølstykke

3.995.000 kr.

5/4 rum, 127 m²
Åbent hus med tilmelding 5. maj 11:20

Den perfekte familievilla - i børnevenligt kvarter

Huset er højt beliggende i kvarteret, på en rolig og lukket vej i et attraktivt kvarter, hvor du får de optimale rammer for bør­ne­fa­mi­li­er­ne. Der er nem og sikker skolevej på cykel til Maglehøjskolen og du kommer til at bo tæt på hverdagens ind­købs­mu­lig­he­der i Ølstykke Stationsby samt Ølstykke S-togstation. Endvidere kommer du til at bo tæt på det skønne rekreative område Engen / Skenkelsø Sø, hvor hunden eller ungerne kan luftes alle årets dage og måske få lov til at hilse på en glad græssende ko. For enden af området kan du slippe hundene løs i den lille "hundeskov".

Denne gedigne villa er ikke bare i gode kva­li­tets­ma­te­ri­a­ler, den er også yderst energivenlig med luft-til-vand varmeanlæg og dermed energimærke B.
Du bydes velkommen indenfor i entréen, med masser af plads og rummelighed til både overtøj og sko. Du bringes videre til køkken/alrummet, som ligger i åben forbindelse til stuen. Nøgleordene er ikke bare kvalitet, men især lysindfaldet gør stort indtryk på en, når man træder ind i rummene. Huset er løbende moderniseret, og køkkenet er i flotte klassiske materialer. Stuen er med en utrolig flot og muret pejs, og sælger har valgt at sætte en væg op, så der i denne ende af huset er en for­æl­dre­af­de­ling (dermed hele 4 soveværelser). Denne væg kan blot fjernes, så har du en endnu større stue - den er dog både lys og rummelig, som den er i dag. I den anden afdeling af huset, får du hele tre gode soveværelser, og to badeværelser - begge med gulvvarme. Begge badeværelser er i flotte klassiske materialer De er begge blevet renoveret. I underetagen får du hele 68 gode og anvendelige kvadratmeter. Her er der sat en nyere varmepumpe op, da det har været utrolig vigtigt for ejerne, at boligen er ener­giop­ti­me­ret og indeklimaet i top. Du får en underetage fordelt på 4 rum, teknik- og vaskerum, et stort opholdsrum, en vinkælder/hobbyrum samt et værksted/viktualierum. Så muligheder er der nok af i dette hus, hvad end du drømmer om plads til den helt store familie, plads til hobbyer, have firma hjemme, eller hvad du ellers kunne ønske dig.

Prikken over i'et, som binder herligheden sammen er udeområderne. Du får en utrolig hyggelig og anvendelig have. Den store fliseterrasse er med direkte udgang fra stuen. Den vinkler sig om huset, og der er her plads til de helt store fa­mi­lie­sam­men­kom­ster. I vinklen er en overdækket terrasse, hvor du kan sidde helt i læ for evt. vind og vejr, mens du tænder op i den udendørs murede pejs/grill. Rundt om i haven finder du både frugttræer og bærbuske, mens græsplænen byder op til fodboldkamp eller kongespil. Med en dobbeltcarport som her, kan der holde to biler i læ for frosten, så der spares tid om morgenen på de helt kolde vinterdage.

Gå ikke glip af denne gedigne perle af en familievilla, kontakt os allerede i dag for en fremvisning

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om Egedal (45.532 indbyggere)

Kommuneskat
25,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,8
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.268 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.717 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.944 kr./md.
Antal folkeskoler
11
Gns. klassekvotient
23,2

Oplysninger

Sagsnr.
36605221
Boligareal
127 m²
Kælder
68 m²
Vægtet areal
161 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
675 m²
Antal etager
1
Byggeår
1968
Energimærke
B
Ejerudgifter pr. md.
3.217 kr.
Pris/m²
24.814 kr.
Pris
3.995.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
33 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
200.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
24.253 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
18.998 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Jessica Hansson

Partner, ejendomsmægler, MDE

jsl@edc.dk21 43 85 84EDC Poul Erik Bech, Stenløse/Ølstykke

EDC Poul Erik Bech, Stenløse/Ølstykke

Byvej 29, 3660 Stenløse

366@edc.dk47 17 07 77