Villa fra EDC

Henriksvej 2, Ejby

4070 Kirke Hyllinge

5/4 rum, 159 m²
Solgt

Velindrettet villa med skøn beliggenhed!

Stor og velindrettet villa på 159 m2 samt 41 m2 højloftet kælder med masser af værelser, og god planløsning. Ejendommen har fået foretaget en lang række forbedringer de seneste par år, såsom nyere gulve, gipslofter, tagrender, tag, tagrender, gavl, hoveddør, vinduer flere steder, nyere el i store dele af huset, indvendige døre, fibernet mm. Ejendommen er på mange måder lige til at flytte ind i, og den passer perfekt til børnefamilien, der ønsker at bo på en stille og fredelig villavej.

Denne skønne ejendom er beliggende i hjertet af Ejby, med noget af landets smukkeste natur i baghaven. Ejby er super børnevenligt, og fra ejendommen er der gåafstand til den attraktive Bramsnæsvig skole, institutioner, idræts­fa­ci­li­ter samt andre fri­tidsak­ti­vi­te­ter. Herudover er der kort til indkøb, grillbar samt tankstation. Ejby ligger ved enden af Isefjordens kyst, hvor landskabet er formet tilbage fra istiden, hvilket gør naturen ganske særegnet i landet. Ved fjorden, som ligger under 200 meter fra ejendommen, er der gode bade- og fi­ske­mu­lig­he­der. Der er også gode bus­for­bin­del­ser til de om­kring­lig­gen­de og større handelsbyer Roskilde, Holbæk og Hvalsø. I bil kan man nå København på ca. 30 min.

Ejendommen indeholder: Indbydende entré/fordelingsgang. Hvidt Invita køkken med delvist udskiftede hvidevarer. Stor og lys vinkelstue med masser af perspektiv over området. Her er plads til stort spisebord samt til sofagruppe og så er der udgang til den skønne vestvendte terrasse. Gæstetoilet. Badeværelse med kar samt muret bruseniche. Stort bryggers med separat indgang fra indkørsel. 3 gode soveværelser. Stort for­æl­dresove­væ­rel­se med udgang til stor og skøn vestvendt balkon, hvor udsigten over kvarteret kan nydes. Derudover god og højloftet kælder, som kan benyttes til opbevaring, vinkælder og andet. Fra kælderen kan man gå direkte ud i haven, som er ganske privat og nem at holde. Der er masser af hygge- og solkroge. Derudover er der tilhørende carport og udhus til ejendommen.

En rigtig fin villa til børnefamilien, der ønsker at bo godt!

Fakta om Lejre (29.347 indbyggere)

Kommuneskat
25,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.548 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.212 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.930 kr./md.
Antal folkeskoler
8
Gns. klassekvotient
21

Oplysninger

Sagsnr.
43304655
Boligareal
159 m²
Kælder
41 m²
Vægtet areal
177 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
931 m²
Antal etager
2
Byggeår
1973
Energimærke
C
Liggetid
138 dage

Vi vil gøre alt for at hjælpe dig.

Vi vil gøre alt for hjælpe dig. Sagt på en anden måde - vil vil hoppe og springe for dig

Michael Marcussen

Ejendomsmægler MDE, Salgschef, vur­de­rings­kon­su­lent for Totalkredit.

michael@edc.dk27 26 07 28EDC Hvalsø

EDC Hvalsø

Hovedgaden 25, 4330 Hvalsø

433@edc.dk46 40 80 11