Villa fra EDC

Kathrinevej 2

4300 Holbæk

3/2 rum, 77 m²
Købsaftale underskrevet

Velholdt villa med god kælder

Velkommen til Kathrinevej 2! En hyggelig lille villa som af de nuværende ejere løbende er blevet vedligeholdt og opdateret. Den fremstår derfor lys og indbydende og har til trods for de få kvadratmeter en rigtig god indretning som passer til mange forskellige slags familier. Specielt den anvendelige og renoverede kælder med egen indgang giver mange an­ven­del­ses­mu­lig­he­der.

Selve huset er indrettet som følger: Entré med fordelingsgang som bringer dig videre til husets nyere køkken med god op­be­va­rings­mu­lig­he­der og skabsplads. To gode værelser hvoraf der i det ene er en indbygget skabsvæg med rigtig plads. Badeværelse med badekar, toilet og håndvask samt lys og rummelig stue med udgang til sydvestvendt fliseterrasse som giver dig sol hele dagen lang. I kælderen er der et godt tekøkken med lille spiseplads, rummeligt disponibelt rum samt flot badeværelse med gulvvarme og vaskemaskine. I forlængelse heraf husets fyrrum. Haven er primært udlagt til græs og er utrolig nem at holde. Den er også hegnet ind så børn eller husdyr kan holdes ind på matriklen. Til ejendommen hører desuden udhus samt værksted.

Her er kun to kilometer ind til centrum af Holbæk og ligeledes kort afstand til et bredt udvalg af skoler og dag­in­sti­tu­tio­ner, ind­købs­mu­lig­he­der, Holbæk Sportsby samt Knudsskoven.

Så er du på udkig efter et prisvenligt og ind­flyt­nings­klart hus på en god beliggenhed i Holbæk, så kontakt og i dag for nærmere aftale om fremvisning.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om Holbæk (74.129 indbyggere)

Kommuneskat
25,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.471 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.273 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.890 kr./md.
Antal folkeskoler
12
Gns. klassekvotient
21,4

Oplysninger

Sagsnr.
43104024
Boligareal
77 m²
Kælder
77 m²
Vægtet areal
112 m²
Rum/værelser
3/2
Grundareal
719 m²
Antal etager
1
Byggeår
1966
Energimærke
C
Liggetid
16 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Allan Bachmann

Indehaver, Afdelingsleder

aba@edc.dkEDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Labæk 10, 4300 Holbæk

431@edc.dk59 45 10 02