Villa fra EDC

H P Hansensvej 8

4500 Nykøbing Sj

2.900.000 kr.

5/3 rum, 123 m²

Ind­flyt­nings­klar og moderne mu­rer­mester­vil­la

Ind­flyt­nings­klar og moderne mu­rer­mester­vil­la på 186 etagemeter!

Vi har fornøjelsen af at udbyde denne fantastiske ejendom. En ejendom hvor man har valgt de rigtige løsninger og ikke er gået på kompromis med kvalitet og plads. Her er oplagte muligheder for mindre erhverv i den store dobbeltgarage med høje porte. Desuden er der yderligere en garage der pt. er indrettet som gildesal - men den kan nemt ombygges til andre formål. Faktisk er det kun fantasien der sætter grænser for an­ven­del­ses­mu­lig­he­der­ne.

Allerede ved boligens indgang mødes man af en flot renoveret entré med ovenlysvindue, den gode trappe til 1. salen er ligeledes renoveret og her er tænkt på alle detaljer. Resterende stueplan indeholder åbne lyse rum og fra spisestuen er der videre adgang til opholdsstue samt til det åbne køkken. I køkkenet er der lavet sænket loft med spotlys, som også medvirker til en letheds-fornemmelse. Bordplade og alle fronter er skiftet i køkken og der er installeret Quooker. Køkkenet har gulvvarme. Udover spisestuen er der ligeledes en udestue med udgang til charmerende altan. Selve udestuen fungerer som en hyggelig krog med masser af lys og der er etableret gulvvarme. Fra altanen er der et fint overblik over ejendommens forhave. Som helhed er stueplan i høj kvalitet og med åbne lyse rum, hvor der er plads til at samle familien.

Forhaven er omkranset af en fin havemur og medvirker til at man kan opholde sig ugenert i haven. Udover altan findes der ydermere to fliseterrasser i haven og der er således masser af lækroge og op­holds­mu­lig­he­der med sol. Et højdepunkt i haven er det store flotte orangeri på 21 m2 med håndvask med både koldt/varmt vand samt opvaskemaskine. Du får her et fantastisk sted at dyrke planter eller du kan anvende det som et ekstra opholdsrum hele året rundt.

Første sal byder på tre funktionelle værelser og et badeværelse, der indeholder alt du har brug for. Badeværelset har nye elementer samt gra­nit­bord­pla­de og væghængt toilet. Her er ligeledes gulvvarme i badeværelset. Kælderen er yderst anvendelig, lys og højloftet. Det sidste værelse befinder sig i kælderen (ej registreret som bolig) som ligeledes er yderst anvendeligt med indbyggede skabe! Desuden er der etableret et bryggers med vaskemaskine og tørretumbler, rummet er ligeledes med indbyggede skabe, så her har du også et praktisk rum med mange an­ven­del­ses­mu­lig­he­der. Kælderen rummer ydermere et disponibelt rum med skabsplads samt boligens sidste skønne badeværelse. Der er gulvvarme i alle rum i kælderen med undtagelse af rummet fra kæl­de­rind­gan­gen.

Fakta om Odsherred (32.605 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
12,3
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.434 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.203 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.174 kr./md.
Antal folkeskoler
5
Gns. klassekvotient
18,9

Oplysninger

Sagsnr.
45003557
Boligareal
123 m²
Kælder
63 m²
Vægtet areal
184 m²
Rum/værelser
5/3
Grundareal
1.182 m²
Antal etager
1
Byggeår
1955
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
2.120 kr.
Pris/m²
15.761 kr.
Pris
2.900.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
44 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
145.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
16.562 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
13.086 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Lars Andersen

Indehaver

la@edc.dkEDC Lars Andersen

EDC Lars Andersen

Svanestræde 2, 4500 Nykøbing Sj

450@edc.dk59 91 33 33