Villa fra EDC

Overbygade 18, Overby

4583 Sjællands Odde

3.195.000 kr.

7/5 rum, 260 m²

Velkommen til Odsherred...

SMUK OG VELHOLDT VILLA MED GODE UDBYGNINGER - UDSIGT TIL VANDET....

Vi har hermed den udsøgte fornøjelse at byde velkommen til denne skønne ejendom i hjertet af den hyggelige landsby, Overby. Her er ægte landsbyidyl med godt naboskab, fred og ro. Fra huset er mange smukke gåture til både Sejerøbugten og Kattegat. Havnebyen med skole, indkøb og restauranter er kun en lille cykeltur herfra. Huset er nænsomt renoveret og står flot med røde dan­ne­brogs­vin­du­er, flot hvid facade og rødt betontegltag. Den store have byder på skøn fliseterrasse og en skøn terrasse med den smukkeste udsigt over marker og Sejerøbugten.

Vi byder velkommen af den snoede indkørsel via det præsentable indgangsparti til den smukke højloftede hall. Her er lofter helt op til kip med de smukke gamle bjælker fritlagte og en smuk trappe til husets 1. sal. Fra hall'en er der adgang til stort badeværelse med separat muret bruseniche og med gulvvarme. "Husets hjerte" er uden tvivl det store landkøkken/alrum i åben forbindelse med hyggelig dagligstue med brændeovn. Fra køkkenet er der udgang til den store fliseterrasse, adgang til viktualierum og til meget stort bryggers. Her er 2 stuer en-suite - den ene er spisestuen og den anden endnu en stue eller stort værelse, der har en flot gammel kamin, har været under renovering og mangler færdiggørelse. Husets 1. sal byder på 2 gode soveværelser, meget stort master-bedroom med god skabsplads, eget toilet og smuk udsigt til vandet. Endelig finder vi her en skøn udsigtsstue/værelse med udgang til stor ud­sigtster­ras­se. Huset fremstår lyst og indbydende - klar til at byde en ny familie velkommen. Er det ikke nok med de 260 kvm. bolig kan vi byde indenfor i den flotte murede udhusbygning fra 2011 i samme flotte stil som huset - ligeledes med rødt betontegltag. Her er hele 198 kvm. i halvandet plan og mulighederne for bygningen er uanede. Her er dobbelt garage med høje porte, fyrrum og værksted. På 1. sal har man, grundet skrående grund, ligeledes vognport og så er der sat mange Velux vinduer i, så der er flot kig til vandet og i øvrigt et dejligt lysindfald. Vil du drive ke­ra­mi­k­værk­sted, galleri, bed and breakfast eller bare have luksus forhold til bilen eller campingvognen? - så er her pladsen til drømmene.

Hvorfor ikke bo her på fredelige Sjællands Odde, hvor der i den nærliggende Havnebyen er skole, indkøb, kaffebar og mange foreninger? Listen af gode butikker er efterhånden lang i den hyggelige by - vi har Birkemosegårds flotte økologiske gårdbutik, Kastanjelys, Byg & Bo Byggemarked, Ost & vin butikken, vores flotte Superbrugs, Odden Kaffebar og selvfølgelig området bedste fiskehandel. På havnen finder vi tilmed kroen "Den gyldne hane", restaurant Noova og den legendariske grillbar "Café Tunen". De gyldne dråber - vinen - produceres selvfølgelig lokalt på Ørnberg vin.

Her i skønne Odsherred, hvor naturen og lyset er helt unikt og har du lyst til at blive vækket af fuglene der kigger ind til dig om morgen, eller få besøg af pindsvinet når du sidder og nyder de lyse nætter på terrassen. Vil du tilberede et fantastiske måltid, hvor den friske fisk er hentet fra fiskerne på havnen, eller du har måske selv fanget den. De friske grøntsager er hentet fra en af de økologiske gårdbutikker, hvor du selv har plukket de friske jordbær og gravet dine kartofler op. Er du mere til en cykeltur i naturen i det meget kuperede Odsherred, hvor Unesco har sat Geopark Odsherred på listen over verdens kulturarv. Eller har du lyst til at gå i diverse kunstners fodspor og opleve lyset i Odsherred, så er der en enestående chance nu, for at udleve alle dine drømme i denne smukke villa.

Velkommen til Overbygade 18....

Fakta om Odsherred (32.605 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
12,3
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.434 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.203 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.174 kr./md.
Antal folkeskoler
5
Gns. klassekvotient
18,9

Oplysninger

Sagsnr.
45700873
Boligareal
260 m²
Kælder
20 m²
Vægtet areal
271 m²
Rum/værelser
7/5
Grundareal
2.473 m²
Antal etager
1
Byggeår
1906
Ombygget
1920
Energimærke
E
Ejerudgifter pr. md.
1.863 kr.
Pris/m²
11.790 kr.
Pris
3.195.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
65 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
160.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
18.206 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
14.385 kr.
Læs mere om boliglån

Velkommen til Odsherred...

Odsherred - et af de smukkeste steder i Kongeriget...

EDC Teis Graver - Sjællands Odde

Oddenvej 153, 4583 Sjællands Odde

457@edc.dk59 32 10 57