Villa fra EDC

Stenløkkeparken 3, Otterup

5450 Otterup

5/4 rum, 149 m²
Købsaftale underskrevet

Moderne, velindrettet familievilla fra 2019

- Moderne familiebolig fra 2019
- God planløsning med fine materialevalg
- Fire værelser og to badeværelser
- Børnevenligt kvarter

Med sin gennemtænkte planløsning er denne villa fra 2019 et meget interessant emne til jer, der vil have fuld valuta af jeres boligkøb. Denne ind­flyt­nings­kla­re bolig byder på 149 m2, mens beliggenheden placerer jer i et virkelig børnevenligt nabolag i Otterup. Derudover er her en carport på 38 m2 med et indbygget skur, der giver ekstra op­be­va­rings­plads.

Velovervejet villa – dét er blandt de centrale emner, der skal beskrive denne villaen, som hvad angår indretning og materialevalg skaber den helt rigtige effekt. Her finder I et gen­nem­strøm­men­de lysindfald og lyse gulve, som danner grundlag for at skabe en indbydende og hyggelig stemning med flotte farver på væggene. Bemærk også de simple akustikplader, der er elegant integreret i loftet og sammen med en gennemført brug af spots giver boligen et yderst stilrent udseende.

Familien forsynes i boligen her med i alt fire værelser, hvoraf det ene ligger i forlængelse af ét af boligens to badeværelser. Begge baderum er udført med pæne sanitets-løsninger og samme rolige, sandfarvede klinker, som er valgt til bryggerset og entré således tråden her er gennemført. Det ypperste er dog det sammenhængende opholdsområde, hvor I finder køkken-alrummet og stuen.

Denne afdeling trækker ef­ter­mid­dags­so­len helt ind i boligen, mens flere terrassedøre gør uderummet nemt tilgængeligt. Her er en lun, overdækket terrasse, som kan danne ramme for de lange sommeraftener. Selve haven bliver kun bedre år for år og med en stor grund har I rig mulighed for at anlægge flere udemiljøer, køkkenhave eller lignende.

Alle faciliteter er til stede i Otterup, som med folkeskole, privatskole og institutioner er godt dækket ind. Handelslivet samler sig i bymidten, mens jeres eget kvarter er præget af små, rolige vænger og villaveje. Det meste kan med andre ord klares til fods, og bringer dagens gerning jer til Odense, er pend­ler­di­stan­cen meget overkommelig.

Vi arrangerer gerne en fremvisning. Kontakt os.

Fakta om Nordfyns (29.610 indbyggere)

Kommuneskat
26%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.493 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.658 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.907 kr./md.
Antal folkeskoler
5
Gns. klassekvotient
20,1

Oplysninger

Sagsnr.
54503435
Boligareal
149 m²
Vægtet areal
153 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
1.065 m²
Antal etager
1
Byggeår
2019
Energimærke
A2015
Liggetid
48 dage

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Casper Schjoldager

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE.

cas@edc.dkEDC Otterup

EDC Otterup

Søndergade 19, 5450 Otterup

545@edc.dk64 82 12 00