Villa fra EDC

Middelfartvej 36, Baaring

5466 Asperup

4/2 rum, 160 m²
Solgt

Middelfartvej 36, 5466 Asperup

NY PRIS!!

Tag et klassisk husmandssted fra 1777, foretag de nødvendige investeringer i grundhuset, og placér derefter ejendommen i et populært, familievenligt lokalområde. Opskriften er næsten lige så enkel, som resultatet er vellykket, og fra jeres adresse i udkanten af Båring får I ikke mindst en flot udsigt over landskabet.

Der vil altid være noget charmerende over en ejendom, som har eksisteret længere tid end langt de fleste lande, man kan udpege på et verdenskort. Men huset er samtidig andet og mere end sin historie, og en omfattende opgradering af grundhuset gav i løbet af 90’erne ejendommen et godt udgangspunkt til de næste par århundreder. Spær­kon­struk­tio­nen blev ændret, taget blev skiftet, og som konsekvens får I en god, sund og strukturelt velfungerende bolig.

Indretningen spænder over 160 m2, så boligen er passende til både børnefamilier og par. Bortset fra soveværelset er der indlagt gulvvarme i hele stueplan, som derudover tæller et badeværelse og et opholdsområde, der favner køkken-alrummet og stuen i sit åbne rumforløb. Ovenpå er indretningen mere løst defineret, og I kan omfordele kvadratmeterne og dermed føje to ekstra værelser til det enlige soveværelse, som førstesalen i dag byder på. Glæd jer derudover til en udsigt, der forandrer sig med årstiderne. Mod nord kan I kigge ned mod Båring Vig og videre til Røjle Klint og Trelde Næs. Omvendt rækker udsigten mod syd helt til Gamborg Fjord, når ef­ter­års­blæ­sten har rusket blade af træerne.

Der kommer ikke fjernvarme til området lige foreløbigt – og godt det samme. Det store fyrrum er nemlig udstyret med både pillefyr og brændefyr, mens solfangere på den sydvendte tagflade holder hanevandet varmt om sommeren. Derudover får I et par udhuse, så der er plads til værksted, hobbyrum og praktiske projekter af enhver art.

Grunden er på 2.660 m2, så drømmer I om stor køkkenhave, hønsehold eller en lille fåreflok i løsdrift, kan meget af det lade sig gøre. Omgivelserne er umiddelbart landlige, men I har kun halvanden kilometer til Brugsen, skolen og børnehaven i selve Båring, mens pendlere nemt kan stige på E20 og klare en daglig køretur til Odense, Trekantområdet, Aarhus eller Esbjerg.

Et godt samarbejde mellem stemning og fornuft. Kontakt os for at høre nærmere.






Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om Middelfart (40.158 indbyggere)

Kommuneskat
25,8%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
6,8
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
4.157 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.905 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.016 kr./md.
Antal folkeskoler
12
Gns. klassekvotient
20,5

Oplysninger

Sagsnr.
55003729
Boligareal
160 m²
Vægtet areal
184 m²
Rum/værelser
4/2
Grundareal
2.660 m²
Antal etager
2
Byggeår
1777
Ombygget
1993
Energimærke
E
Liggetid
397 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Kristoffer Sommers Gjettermann

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver m/Tryghedsmærke

kgj@edc.dk61 22 89 91EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Odensevej 34, 5500 Middelfart

550@edc.dk64 41 16 02