Villa fra EDC

Rømøvænget 71

5500 Middelfart

7/7 rum, 170 m²
Solgt

Lys og moderne etplansvilla fra 2007 i Økvarteret

Velkommen til denne smukke og velindrettede villa på Rømøvænget – et sted, hvor komfort og moderne materialevalg forenes. Villaen er opført i 2007 og har et boligareal på hele 170 m² - en villa hvor der er rigelig plads til hele familien.

Hjertet af hjemmet er det indbydende lyse køkken-/alrum, hvor familien kan samles og dele måltider og minder. De store vinduer giver masser af naturligt lysindfald og en forbindelse til den om­kring­lig­gen­de natur. Udenfor finder du en generøs terrasse, perfekt til udendørs spisning eller afslapning, samt en rummelig græsplæne, hvor børnene kan lege frit og sikkert. Der er 5 rummelige værelser, heraf en forældresuite, og 2 stilfulde badeværelser, som tilbyder denne villa mulighed for både en børne-/ og en voksenafdeling.

Gode materialevalg og et gennemtænkt design kan opleves i denne villa, hvilket skaber en følelse af luksus og elegance. Villaen er mere end bare et hjem – det er en god kombination af et moderne og ind­flyt­nings­klar hjem samt en særdeles attraktiv beliggenhed.

Beliggenheden på den 687 m² store grund, har været tænkt til perfektion. Her kan man på varme sommerdage nyde solen på terrassen, mens børnene leger frit på den rummelige græsplæne. Det børnevenlige kvarter byder på trygge omgivelser med veludviklede stisystemer, der indbyder til sikker leg og fællesskab. Det er et sted, hvor børnene kan vokse op og skabe minder for livet.

Villaens beliggenhed i Ø-Kvarteret udgør en aldeles besnærende oplevelse. Her kan I flytte ind med det samme og fra dag ét nyde rammerne og ikke mindst den flotte uspolerede natur, som er beliggende i nærheden af villaen. Der er få minutters gang til Golfbanen, stranden ved Fænøsund og Gamborg Fjord, der hver især er nogle af de smukkeste dele af Lillebælt. Samtidig bliver I heller ikke snydt for det praktiske med blot et par kilometer til centrum af Middelfart, ligesom også de gunstige pendlerforhold med nem adgang til E20 trækker godt op.

Vi vil glæde os til at vise denne bolig frem til jer, så kontakt os allerede i dag.

Fakta om Middelfart (40.158 indbyggere)

Kommuneskat
25,8%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
6,8
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
4.157 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.905 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.016 kr./md.
Antal folkeskoler
12
Gns. klassekvotient
20,5

Oplysninger

Sagsnr.
55004386
Boligareal
170 m²
Vægtet areal
177 m²
Rum/værelser
7/7
Grundareal
687 m²
Antal etager
1
Byggeår
2007
Energimærke
B
Liggetid
52 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Kristoffer Sommers Gjettermann

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver m/Tryghedsmærke

kgj@edc.dk61 22 89 91EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Odensevej 34, 5500 Middelfart

550@edc.dk64 41 16 02