Villa fra EDC

Åhaven 9, Køng

5620 Glamsbjerg

4/3 rum, 162 m²
Solgt

Velisoleret og rummelig villa med solceller samt skøn have

Meget centralt beliggende villa i et lukket, børnevenligt vænge i Køng kun få kilometer fra Glamsbjerg. Alle hverdagens faciliteter er inden for kort cykelafstand med kun få hundrede meter til nærmeste vuggestue og børnehave og med kun få kilometer til skole, gymnasium og ind­købs­mu­lig­he­der i Glamsbjerg.

For familien, som både ønsker godt med albuerum, en velindrettet bolig og en meget central beliggenhed, hvor det er let, trygt og nemt for børnene selv at fragte sig rundt, er dette et rigtig godt bud. Samtidig er der taget miljøbevidste valg med bl.a. solceller, og som udmærker sig med en flot energimærkning A2010!

Med sin gode indretning med 3 gode værelser, stort bryggers, dejlig stue samt hyggeligt køkkenalrum med god spiseplads, er rammerne, for et godt og trygt familieliv fyldt med hjerterum, her allerede. Selve indretningen er god, og alle værelserne har en fin størrelse. Desuden er boligen dejlig lys med et naturligt godt lysindfald, da de store vinduespartier og udgangene til den store terrasse i køkken og stue vender mod syd og vest. Den dejlige have fremstår rigtig hyggelig med god græsplane - perfekt til leg, gyngestativ, trampolin mv., men også med få hyggelige bede til at give atmosfære.

Boligen indeholder: Pæn entré med italiensk-inspirerede klinker og adgang til husets store bryggers, hvor der er god skabsplads og va­ske­fa­ci­li­te­ter. Endvidere adgang til badeværelse med muret bruseniche, stort værelse samt soveværelse. For enden af entréen er husets hjerte - det lækre køkkenalrum med et pænt, lyst køkken og god skabs- og bordplads. Det hyggelige alrum giver rig mulighed for, at hele familien kan samles til en middag. Fra køkkenet er der adgang endnu et stort værelse samt husets opholdsstue med flot plankegulv. Her kan de stille aftener nydes med familien, imens et dejligt glas rødvin nydes i sofaen.

Til ejendommen følger desuden en god, muret carport med direkte adgang til bryggerset. Haven er dejlig aflukket, og i bunden af haven er der adgang til Åhaven, så børnene nemt kan smutte på områdets legeplads. Der er et godt sammenhold i vænget og godt med legekammerater i alle aldre. Selve området har rigtig meget at tilbyde børnefamilien!

Kort sagt - her er huset, der lever op til enhver moderne families drøm med den gode plads, de store værelser, den centrale beliggenhed og den super gode energiklasse A2010. Så ring allerede nu og bestil en fremvisning på telefon 64713150.

Fakta om Assens (40.646 indbyggere)

Kommuneskat
26,1%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
11,2
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.685 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.024 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.153 kr./md.
Antal folkeskoler
11
Gns. klassekvotient
20,3

Oplysninger

Sagsnr.
56103986
Boligareal
162 m²
Vægtet areal
167 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
1.124 m²
Antal etager
1
Byggeår
1986
Ombygget
1995
Energimærke
A2010
Liggetid
193 dage

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Søren Aksglæde

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

sak@edc.dk61 20 89 43EDC Assens

EDC Assens

Østergade 45, 5610 Assens

561@edc.dk64 71 31 50