Villa fra EDC

Blomstervangen 26B

6800 Varde

5/3 rum, 139 m²
Solgt

Velholdt vinkelvilla i roligt villaområde i Varde syd.

På en særdeles rolig adresse nær skoven i det sydlige Varde venter denne velholdte vinkelvilla på at tage varmt imod en ny familie. Boligen byder på en funktionel planløsning med blandt andet tre soveværelser samt et skønt, sammenhængende opholdsmiljø med masser af plads til samvær - og udenfor venter haven med sydvendt terrasse og flot beplantning. Her er 139 kvm beboelse, en 8 kvm integreret udestue samt carport med redskabsrum.

Huset ligger for enden af en lukket stikvej til Blomstervangen. Nærmeste supermarkeder er Netto og Løvbjerg, men I kan også bare smutte de 2 km til centrum, hvor der findes en bred vifte af ind­købs­mu­lig­he­der, kulturtilbud og spisesteder. Fra adressen tager det blot fire minutter at cykle til Lyk­ke­gårds­sko­len via cykelsti - og det børnevenlige kvarter byder også på et fint stisystem, som gør det muligt for børn og voksne at nå til børnehave og skole uden at skulle krydse veje. Når børnene bliver større, forlænges skolevejen med blot 9 minutter, når de skal til campus.

Villaen er skabt til familielivet, hvilket den gode indretning vidner om. Værelserne fordeler sig på et stort for­æl­dre­væ­rel­se med faste skabe og et spabadeværelse samt en børneafdeling med to værelser og et ekstra badeværelse.

Familiens samlingssted er et varmt og indbydende køkkenalrum, som ligger lige op ad et stuemiljø, der ender i en dejlig glaskarnap. Har man brug for en hjem­me­ar­bejds­plads kan man med succes etablere hjem­me­ar­bejds­plads i den øverste stue.
Fra både alrummet og stuen er der direkte udgang til en sydvendt og dermed særdeles solrig terrasse, der er delvist overdækket.

Vi fik slet ikke nævnt fortræf­fe­lig­he­der­ne ved at kunne træde tørskoet fra bilen og direkte ind i entreen eller beskrevet haven, bryggerset og det rummelige redskabsskur, men det sidste må du vente med til fremvisningen.

Fakta om Varde (49.798 indbyggere)

Kommuneskat
25,1%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
17,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.442 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.747 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.757 kr./md.
Antal folkeskoler
20
Gns. klassekvotient
22

Oplysninger

Sagsnr.
68008077
Boligareal
139 m²
Vægtet areal
144 m²
Rum/værelser
5/3
Grundareal
811 m²
Antal etager
1
Byggeår
1988
Energimærke
C
Liggetid
223 dage

At handle bolig er en tryghedssag

Jeg har boet i området og været i mæglerfaget siden 1988, og jeg kender efterhånden hver en gade og sti i området. Jeg elsker mit job og glæder mig hver dag til at komme på arbejde. Jeg vægter ærlighed højt og det er mit mål, at alle kunder føler sig velkommen og har fået en god handel.

Henrik Sylvestersen

Ejendomsmægler/valuar

hsy@edc.dkEDC Varde

EDC Varde

Torvet 4, 6800 Varde

680@edc.dk75 22 19 33