Villa fra EDC

Vejrmosegårds Allé 69, Snoghøj

7000 Fredericia

5.995.000 kr.

5/4 rum, 158 m²

Panoramaudsigt, perfekt beliggenhed, uendelige muligheder.

Velkommen til Vejrmosegårds Allé 69 i Fredericia - et paradis ved vandet! Denne enestående bolig, beliggende i første række til vandet med en malerisk sø foran, byder dig velkommen til et liv i harmoni med naturen og enestående udsigter, der vil tage vejret fra dig.

LEVERUMMENE
Træd ind i det rummelige stue/spisestue miljø, der byder på et åbent og indbydende rum til afslapning og samvær. De store pa­nora­mavin­du­er giver ikke blot masser af naturligt lys, men også ubeskrivelige udsigter over søen og Lillebælt. Forestil dig at vågne op til morgenkaffen og nyde det spektakulære landskab, der strækker sig ud foran dig.

Sned­ker­køk­ke­net er et drømmekøkken for dem som vil bevare det originale i denne familievilla og her kan enhver mad­lav­nin­gen­tu­si­ast udleve drømmen. De smukke træelementer og masser af skabsplads giver en perfekt balance mellem stil og funktionalitet.

VÆRELSERNE
Boligen tilbyder fire skønne værelser, hvoraf hvert af dem er designet til at være et privat tilflugtssted. Det store ho­ved­sove­væ­rel­se forkæler dig med en fortryllende udsigt over vandet, så du kan falde i søvn og vågne op til de blide lyde af bølgerne, der rammer kysten. De øvrige værelser er perfekte til børn, gæster eller hjemmekontor, og de giver alle en fantastisk udsigt og naturligt lys.

BADEVÆRELSERNE
De to badeværelser i boligen er elegante og stilfulde. Det ene badeværelse er prydet med flotte turkise mosaikker, der skaber en beroligende atmosfære. Det andet badeværelse er udstyret med mørke mosaikker og et indbydende badekar, hvor du kan trække dig tilbage og forkæle dig selv med en afslappende stund. Begge badeværelser er designet med omhu og opmærksomhed på detaljerne for at give dig en behagelig oplevelse hver gang.

KÆLDEREN
Den rummelige kælder i boligen er en alsidig plads, der kan tilpasses efter dine behov. Brug den som et værksted, hvor du kan udfolde dine kreative projekter, eller omdan den til et praktisk bryggers, hvor du kan organisere din hverdag. Der er også et ekstra hobbyrum i kælderen, der giver dig mulighed for at forfølge dine interesser og skabe dit eget personlige frirum.

UDERUMMENE
Denne bolig er omgivet af naturskønne og generøse uderum. Den store grund på 1269 m² giver masser af plads til udendørs leg, havearbejde eller afslapning i solen. Nyd privatlivet og stilheden i din egen have, hvor du kan arrangere hyggelige udendørs sammenkomster eller bare finde ro og fred i naturen.

VANDET
Med beliggenheden i første række til vandet er stranden kun få skridt væk. Tag en forfriskende dukkert, gå en tur langs kysten, hop ombord i din egen båd fra grun­de­jer­for­e­nin­gens bade/bådebro eller slå dig ned med en god bog og nyd den beroligende lyd af bølgerne. Det er en unik mulighed for at leve livet ved vandet og opleve alle fordelene ved en strand­be­lig­gen­hed.

Denne bolig på Vejrmosegårds Allé 69 er ikke bare et sted at bo; det er en invitation til at opleve en idyllisk livsstil ved vandet, hvor betagende udsigter og naturlig skø

Fakta om Fredericia (52.485 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
13
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.555 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.823 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.930 kr./md.
Antal folkeskoler
5
Gns. klassekvotient
21,5

Oplysninger

Sagsnr.
71700470
Boligareal
158 m²
Kælder
80 m²
Vægtet areal
199 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
1.269 m²
Antal etager
1
Byggeår
1969
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
3.572 kr.
Pris/m²
30.126 kr.
Pris
5.995.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-18,00 %
Liggetid
298 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
300.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
34.290 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
27.341 kr.
Læs mere om boliglån

Jeg sælger drømme - Boligdrømme

I vores område findes der mange smukke hjem og hver enkelt bolig er unik for mig. Jeg sælger boligdrømme, og vil gerne hjælpe dig!

Stephen Høegh Mortensen

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

stmor@edc.dk40 42 94 41EDC Domus First Class

EDC Domus First Class

Wittrupvej 1, 7120 Vejle Øst

717@edc.dk75 11 71 20