Villa fra EDC

Tingvej 6, Vejrum

7600 Struer

5/4 rum, 170 m²
Solgt

Charmerende villa med stor garage

Denne charmerende villa udstråler en umiskendelig atmosfære af hjemlighed og varme, der inviterer til familiehygge. Huset åbner sig op til en rummelig stue, hvor det naturlige lys leger på de smukke trægulve, og det knitrende lys fra brændeovnen tilføjer en ekstra dimension af hygge på kølige dage.
Et særligt træk ved hjemmet er det indbydende værelse med direkte adgang til en overdækket terrasse, der tilbyder et skønt uderum til afslapning og socialt samvær. Køkkenet, med sin praktiske spiseplads, er hjertet i hjemmet, hvor familien kan samles om måltiderne og hverdagens små øjeblikke.
Badeværelset er rummeligt med moderne be­kvem­me­lig­he­der, herunder plads til va­ske­fa­ci­li­te­ter og en bruseniche. Entréen med trappe til første sal åbner op til hjemmets mere private område, hvor det meste imponerer med sin åbne kip­kon­struk­tion, der skaber en god rumfølelse.
På første salen findes et opgangsrum, der leder videre til et stort værelse, som oprindeligt var to separate rum, et yderligere værelse og et toilet.
Uden­dør­s­a­re­a­let omfatter en hyggelig træterrasse samt en stor flisebelagt terrasse, der er perfekt til sommerdage og grillfester. Disse terrasser tilbyder fleksible områder for udendørs afslapning og underholdning, omgivet af den dejlige have. Villaen rummer også en stor garage med el-port samt en kælder med diverse rum, der tilbyder rigelig op­be­va­rings­plads.
Den hyggelige, lukkede have er en oase af ro, der grænser op til de om­kring­lig­gen­de marker, hvilket tilføjer en følelse af landlig idyl og privatliv til ejendommen. Denne villa er et sandt hjem med plads til bade hver­dags­ak­ti­vi­te­ter og afslapning, alt sammen i smukke naturlige omgivelser.
Oplev denne charmerende bolig ved at deltage i en personlig fremvisning. Tilmeld dig en fremvisning eller kontakt os på 97851900, så finder vi en tid der passer ind i din kalender.

Fakta om Struer (20.594 indbyggere)

Kommuneskat
25,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.758 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.723 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.924 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
19,4

Oplysninger

Sagsnr.
70504275
Boligareal
170 m²
Kælder
100 m²
Vægtet areal
215 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
1.060 m²
Antal etager
1
Byggeår
1923
Ombygget
1989
Energimærke
E
Liggetid
16 dage

Når en dør lukkes åbnes der en ny.....

Oprindeligt et citat fra Alexander Graham Bell, manden som opfandt telefonen. Citatet fortsatte dog således: ”…men vi har ofte så travlt med at ærgre os over den lukkede dør, at vi end ikke ænser den åbne." Hvor er det dog rigtigt - heldigvis har livet lært mig, at have fokus på den åbne dør.

Gitte Lund Ellebæk

Indehaver, ejendomsmægler

gitte.705@edc.dkEDC Ejen­doms­grup­pen

EDC Ejen­doms­grup­pen

Mundbergs Allé 1, 7600 Struer

705@edc.dk97 85 19 00