Villa fra EDC

I. C. Hindings Vej 6

7900 Nykøbing M

1.975.000 kr.

5/4 rum, 181 m²
Nyhed
Åbent hus med tilmelding 21. maj 9:00 - 16:00

NYDELIG VILLA MED NYERE TAG PÅ POPULÆRE REFSHAMMER

Her er det med at være hurtig – god, gedigen villa på attraktive Refshammer!

Med en beliggenhed på en lukket villavej på det populære Refshammer får man helt perfekte betingelser for alle aldre. Her er fred og ro, minimal trafik, badestrand, skov, grønne områder og ganske kort afstand til byens faciliteter, såsom indkøb, skole, børnepasning og gågaden – bedre rammer finder I næppe andetsteds!

I. C. Hindings Vej 6 byder på en særdeles velholdt villa. Huset, som er bygget i flotte gule sten i 1969 og med nyere tagpap, byder på en god planløsning, som er klar til at rumme mange fa­mi­lie­kon­stel­la­tio­ner. De 181 m2 fordelt på to plan giver jer masser af plads til at brede jer på. De mange m2 er fordelt med henholdsvis 104 m2 i stueplan og 77 m2 på 1. sal. Huset fremtræder lyst og meget velholdt overalt, så det er 100% ind­flyt­nings­klart. I forlængelse af huset ligger en god garage på 30 m2. Og på bagsiden af huset findes flere mindre udhuse med god mulighed for opbevaring. Ligesom der også her er et dejligt drivhus.

Indretning: Fin entré/vindfang, som leder ind til et praktisk gangareal, hvor der er plads til at hænge overtøjet fra sig. Gangarealet byder på adgang til et dejligt stort og lyst badeværelse med praktisk skabs­ar­ran­ge­ment. Derudover er gangen i åben forbindelse med et dejligt, stort rum med brændeovn, som i dag er indrettet med spiseplads. Dette rum kan nemt indrettes som soveværelse, hvis man ønsker dette – på den måde får man en praktisk opdeling af huset, med for­æl­dre­af­de­ling i stueetagen og væ­rel­ses­af­de­ling på 1. sal. Stort og praktisk bryggers i lyse materialer med masser af skabsplads, plads til va­ske­fa­ci­li­te­ter og meget mere – et fuldstændig uundværligt rum. Resten af stueetagen byder på et godt og stort køkken i lyse materialer. Her er både god skabs- og bordplads og et skønt kig udover den grønne have. Køkkenet ligger i forbindelse med den store stue, som i dag er indrettet med både spiseafdeling og so­faar­ran­ge­ment. Her kunne man også lege med idéen om at åbne op mellem køkken og stue, så man får ét stort åbent køkkenalrum i forbindelse med stue. I stuen er der et skønt lysindfald fra de store vinduespartier, ligesom der også herfra er direkte udgang til den sydvendte terrasse.
1. sal byder på repos, dejligt lyst WC – som i øvrigt er stort nok til at kunne indrettes med brus, hvis man ønsker dette – samt tre gode værelser. Det ene værelse med masser af indbygget skabsplads, og de to andre i ca. samme størrelse med udgang til husets svalegang mod syd.

Huset er beliggende på en dejlig grund på 1000 m2. En stor og præsentabel flisebelagt indkørsel byder jer velkommen til. Bilen kan parkeres i garagen, ligesom der også er god plads til biler i indkørslen. En skøn forhave møder jer med det samme, I træder ud af bilen. Her kan I sidde og nyde morgenkaffen i den hyggelige lækrog foran entréen og nyde den dejlige forhave. Her er både bede, træer og en skøn græsplæne. På husets sydlige side finder I endnu en terrasse, hvor I rigtigt kan sidde både privat og i læ. Her kan I nyde mange timer! Bag huset, på den vestlige side, finder i endnu et flisebelagt areal, hvor I også kan sidde og nyde udetimerne. I kan faktisk på denne beliggenhed bevæge jer efter sol, læ og skygge hele dagen – præcis som det passer jer bedst. Baghaven byder også på enkelte bede samt et dejligt græsareal. Ligeledes er der drivhus, som i dag er indrettet som orangeri. Alt i alt en super dejlig have, hvor I kan finde privatliv, sol, læ, skygge og plads til leg overalt! Grunden er omkranset af hæk i skel.

Et skønt sted med gode rammer, som er klar til en ny familie.


BESIGTIGELSE AF EJENDOMMEN SKAL SKE EFTER FORUDGÅENDE AFTALE MED EDC MORS

Fakta om Morsø (19.734 indbyggere)

Kommuneskat
25,8%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,3
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.676 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.585 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.695 kr./md.
Antal folkeskoler
4
Gns. klassekvotient
24,2

Oplysninger

Sagsnr.
79005227
Boligareal
181 m²
Vægtet areal
176 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
1.000 m²
Antal etager
2
Byggeår
1969
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
2.050 kr.
Pris/m²
11.222 kr.
Pris
1.975.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
21 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
100.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
11.395 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
9.029 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Frank Kjelde

Boligrådgiver og indehaver

kjelde.790@edc.dk24 44 11 0096 83 00 92EDC Mors

EDC Mors

Havnegade 5, 7900 Nykøbing M

790@edc.dk97 71 11 00