Villa fra EDC

Skolebakken 65, Sundby

7950 Erslev

775.000 kr.

4/3 rum, 177 m²
Åbent hus med tilmelding 30. apr. 9:00 - 16:00

SKØNT HUS I BETAGENDE OMGIVELSER

SKØNT HUS I BETAGENDE OMGIVELSER

Velkommen til Skolebakken 65, en villa på 177 m2, som blev bygget i 1888 med en grund med den mest betagende udsigt over Thy på 548 m2! Huset, som er en lille perle i sig selv, fungerede indtil 1958 som skole i Sundby Mors og er siden renoveret til bolig. Beliggenheden er i top, lige ved siden af kirken, Sundby Børnehus og med en fantastisk udsigt over Thisted bredning.

Villaen her på Skolebakken ligger højt placeret i det dejlige Sundby, hvor du både kan komme til Nykøbing og Thisted på under 20 min. Udover at du kan komme til de større byer på arbejde, har dine børn altså kun 8 min. til friskolen i Bjergby og det gælder det samme med Øster Jølby friskole. Alt i alt er placeringen helt igennem fantastisk, hvor du har den grønne natur, samt du er i udkanten af Sundby by.
Netop placeringen her på Skolebakken gør villaen her til noget helt særligt, for man har den mest fantastiske udsigt over Thy fra både huset og grunden.

Huset i sig selv fremstår lyst og venligt, når du træder ind - et hus med gode muligheder for både et par eller en familie. I stueplan har huset en entré med adgang til bad, et værelse og køkkenalrum. Videre fra køkkenalrummet kan du fortsætte til den rummelige stue eller det store bryggers. På førstesalen er der 2 værelser, WC samt et disponibelt rum.
Indretning: Når du træder ind i huset, kommer du altså ind i en rummelig entre med adgang til værelse, bad og køkkenalrum. Badet fremstår lyst og venligt med hvide klinker samt hvidt inventar. I stueplan er der også et større værelse, så I har mulighed for at få soveværelse i stueplan. Huset indeholder også det større køkkenalrum, som har plads til hele familien og sammen med det får I altså store vinduer med udsigt ud til både grønt og Limfjorden, som venter jer ikke mere end 1 km. fra huset. Derfor får I altså også en dejlig udsigt i flere af husets rum. Videre fra køkkenalrummet kommer sofastuen, som altså også har udsigt til både grønt og vand. Den helt store bonus for enten den store familie eller parret med mange sko, så er der et stort bryggers med plads til sko og jakker. Her er der også va­ske­fa­ci­li­te­ter og højskabe, så der er masser af god plads til opbevaring. Fra køkkenalrummet kan I gå op ad trappen til 1. salen, hvor I kommer op til 2 store værelser, samt WC og et disponibelt rum. WC’et fremstår lyst og venligt med hvide klinker og hvidt inventar. De 2 store værelser har god plads til både børneafdeling - eller f.eks. kontor og gæsteværelse. Mulighederne er mange her!

Siden 2008 har der været integreret liberalt erhverv; Akupunktur og Fysiurgisk massage i et værelse mod øst, hvor der er separat indgang - så mulighederne for fleksibel udnyttelse af såvel kvadratmeter som beliggenhed er mange.
Huset er også attraktivt som fritidshus for jer, der ønsker fred og ro og sætter pris på den storslåede natur, mange badestrande, cykelruter og vandrestier lige i nærheden.

Huset ligger på Marguerit ruten, kun 5 km fra Hanklit. Området byder i det hele taget på en storslået natur, men også mange muligheder for at dyrke forskellige fri­tids­in­ter­es­ser. I byen er der en idrætsklub, fodboldbane, forsamlingshus og minigolf, og i nærheden et fantastisk yogastudie. Der er flere aktive cykelklubber.
I Flade ligger Højskolen Mors, smukt placeret tæt ved det højeste punkt på Mors, nemlig Salgjerhøj. Skolen tilbyder både korte og længere kurser.
Den næst største by på Mors, Øster Jølby når man nemt på cykel. Her finder man Daglig Brugsen, et aktivt sports – og motionscenter, lægehus og apotek mm.
Der er ca. 16 km til henholdsvis Thisted og Nykøbing og kun små 20 km til havet, hvor man finder Cold Hawaii, badestrande, Thy Nationalpark med mountainbike spor og en skøn, vild natur.
I Vildsund, som ligger kun 3 km fra huset, er der en aktiv kajakklub, og mulighed for at leje kajakker og supboards. Der er lystbåde havn på begge sider af fjorden, på østsiden et nyetableret havnehus med sauna og i fjorden er der nysgerrige sæler og ind imellem en delfin eller to. En ny Rema 1000 butik er netop åbnet.
Udendørs er I omringet af den grønne natur, selvom I er placeret i byen. I får både en stor grøn have samt urtekasser og en fin havepavillon, så der er altså massere af plads at boltre sig på. Og som allerede nævnt; så er der en vildt betagende udsigt. Ønsker I jer et hus midt i den grønne natur med udsigt til Limfjorden og Thy, mens man samtidig er i byen - tæt på både skole og med nem adgang til Nykøbing og Thisted? Så er Skolebakken 65 lige noget for jer.

BESIGTIGELSE AF EJENDOMMEN SKAL SKE EFTER FORUDGÅENDE AFTALE MED EDC MORS.

Fakta om Morsø (19.734 indbyggere)

Kommuneskat
25,8%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,3
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.676 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.585 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.695 kr./md.
Antal folkeskoler
4
Gns. klassekvotient
24,2

Oplysninger

Sagsnr.
79004813
Boligareal
177 m²
Vægtet areal
173 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
548 m²
Antal etager
2
Byggeår
1888
Ombygget
1989
Energimærke
A2010
Ejerudgifter pr. md.
1.148 kr.
Pris/m²
4.480 kr.
Pris
775.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
311 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
40.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
4.489 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
3.554 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Frank Kjelde

Boligrådgiver og indehaver

kjelde.790@edc.dk24 44 11 0096 83 00 92EDC Mors

EDC Mors

Havnegade 5, 7900 Nykøbing M

790@edc.dk97 71 11 00