Villa fra EDC

Bygmarken 6

8520 Lystrup

5/3 rum, 167 m²
Købsaftale underskrevet

Familievilla med masser af potentiale

Velkommen til Bygmarken 6, en charmerende ejendom beliggende i det skønne Lystrup, som byder på en unik kombination af rummelighed og potentiale for per­son­lig­gø­rel­se. Denne bolig strækker sig over 167 kvadratmeter og suppleres af en praktisk dobbeltgarage på 31 kvadratmeter, hvilket gør det til et ideelt projekt for dem, der ønsker at sætte eget præg på deres næste hjem.

Boligen byder på en varm og indbydende atmosfære, hvor den indbyggede pejs tilfører karakter og varme til det allerede lyse og rummelige opholdsrum. Hjemmet inkluderer en lys og rummelig stue, hvor de store vinduespartier sikrer et naturligt lysinfald, der fremhæver rummets åbne karakter og skaber en indbydende og hyggelig stemning.

Boligen rummer desuden to badeværelser, hvoraf det ene er udstyret med badekar, og tilbyder dermed både funktionalitet og komfort. Derudover findes der tre værelser bestående af to rummelige børneværelser og ét soveværelse, hvilket gør ejendommen ideel til en familie. Det ene værelse har tidligere være opdelt i to, hvilket kan genetableres, såfremt behovet er herfor.

Dobbeltgaragen tilbyder rigelig med plads til opbevaring, parkering og hob­by­ak­ti­vi­te­ter. Denne fleksibilitet gør det muligt at tilpasse garagen efter egne behov, hvad end der er tale om værksted, opbevaring eller måske et kreativt rum.
På ejendommen finder man desuden en skøn udestue, hvor man uden tvivl vil tilbringe en stor del af sommerhalvåret.

Beliggenheden på Bygmarken 6 er yderst attraktiv med nem adgang til offentlig transport, skønne grønne områder og et omfattende stisystem, der forbinder dig til lokalområdets skoler, idræts­fa­ci­li­te­ter og andre fritidstilbud. Lystrup tilbyder et stærkt lokalsamfund med alle nødvendige be­kvem­me­lig­he­der inden for rækkevidde, samtidig med at du har naturen lige ved døren.

Dette er en enestående mulighed for at erhverve en bolig med uendelige muligheder for at skabe et personligt hjem i hjertet af Lystrup.

Fakta om Aarhus (367.095 indbyggere)

Kommuneskat
24,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.687 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.039 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.032 kr./md.
Antal folkeskoler
45
Gns. klassekvotient
22,3

Oplysninger

Sagsnr.
85305371
Boligareal
167 m²
Vægtet areal
175 m²
Rum/værelser
5/3
Grundareal
832 m²
Antal etager
1
Byggeår
1968
Energimærke
D
Liggetid
68 dage

Din personlige rådgiver

Med over 30 års erfaring kender jeg alle aspekter af et boligsalg. Jeg mener, at nøglen til et godt samarbejde er tillid og troværdighed. Hvad enten du skal købe eller sælge bolig står jeg derfor klar til at yde en ærlig og reel rådgivning.

Anette Nielsen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver m/Tryghedsmærke

anielsen@edc.dk40 43 51 53EDC AROS

EDC AROS

Bygaden 28, 8520 Lystrup

853@edc.dk87 43 42 41