Villa fra EDC

Skovgårdsvej 21

8700 Horsens

4/3 rum, 162 m²
Købsaftale underskrevet

Velholdt ældre villa på lukket vænge i Egebjerg

Nu har du muligheden for at erhverve dig denne unikke bolig, i det yderst eftertragtede Egebjerg. Boligen er løbende blevet vedligeholdt og står gennemgående flot.

Villaen ligger på et lukket vænge samt roligt og børnevenligt villaområde i Egebjerg med en dejlig lukket Sydvest vendt have. Bolig ligger i gåafstand skole, børnehave, idrætsanlæg og indkøbstorv med bager og dag­lig­va­re­bu­tik­ker. For naturelskere er Egebjerg det helt rigtige sted. Du kan følge de mange stisystemer, der fører dig til det dejlige område omkring vandværkssøen og skoven. I skoven er der flere gode ruter - perfekt til løb eller mountainbike. Desuden er der få minutters kørsel til motorvej E45 og kun ca. 10 min. kørsel til Horsens.

Huset har en dejlig og funktionel carport, med tilhørende stort hobbyrum. Dejlig stor, vedligeholdt og lukket have med en skønt opvokset og varieret beplantning, herunder også frugttræer og frugtbuske – udestue og gårdhavemiljø.

Indretningen er yderst funktionel, her træder du ind i entréen med plads til sko og overtøj. Fra entréen og videre ind adgang til gæstetoilettet. inden du træder videre ind til fordelingens gangen, med direkte adgang til værelser, soveværelse - stort badeværelse samt bryggers. Det store og rummelige køkken-alrum, hvor du finder plads til den store forsamling. Det flotte køkken som byder på god plads til madlavningen, mens man er en del af aktiviteterne omkring sig. Her skal det fremhæves at der mellem køkken og alrum/stue kun er adskilt med store glaspartier som giver masse af lys - samt mulighed for hurtigt at åbne helt op. I den store in­dret­nings­ven­li­ge stue, er der mulighed for et ekstra værelse – hvis man har behov for dette. Fra alrummet træder man direkte ud i en stor lækker udestue - gårdhave, med store vinstokke – så man virkelig kan sidde og nyde solen og fugle kvidrer - som kan anvendes det meste af året i et helt lukket gårdhavemiljø

Boligen har haft samme ejer siden 1988 og er løbende blevet passet og vedligeholdt, så
den i dag fremstår i en særdeles velholdt stand.

Fakta om Horsens (97.392 indbyggere)

Kommuneskat
25,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.410 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.947 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.874 kr./md.
Antal folkeskoler
15
Gns. klassekvotient
22,7

Oplysninger

Sagsnr.
87107212
Boligareal
162 m²
Vægtet areal
170 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
787 m²
Antal etager
1
Byggeår
1972
Ombygget
1973
Energimærke
C
Liggetid
11 dage

Tryghed og et smil på læben!

Jeg brænder virkelig for at gøre mig umage og give mine kunder tryghed og den bedste oplevelse – både som sælger og køber. Der er intet bedre end at slutte en handel af med et smil på læben og hvor alle parter er tilfredse.

Anja Bitsch Larsen

Ejendomsmægler, MDE, Daglig leder & Køberrådgiver

anlar@edc.dk31 48 03 15EDC Ejendoms Centret A/S

EDC Ejendoms Centret A/S

Strandkærvej 30, 8700 Horsens

871@edc.dk75 62 23 00