Villa fra EDC

Vestergårdsvej 43

8700 Horsens

4/3 rum, 115 m²
Solgt

Yderst velholdt og charmerende villa med udestue og tilhørende garage i attraktiv beliggenhed!

Villaen er beliggende i et roligt kvarter i den sydlige bydel i Bankager kvarteret. Du har fra huset kort afstand til alle hverdagens fornødenheder og faciliteter – Heraf er der kort afstand til skole, flere dag­in­sti­tu­tio­ner, sport­s­fa­ci­li­te­ter, og dag­lig­va­re­ind­køb hvor man bl.a. har Rema 1000 og Føtex på nær afstand. Yderligere er der hurtig adgang til omfartsvej syd, der fører til motorvej E45.

Huset har kun haft en ejer, som virkelig har passet godt på huset og løbende vedligeholdt boligen, hertil skal nævnes nye træ-alu vinduer i 2012, rensning og malet tag, samt udskift af begge gavle på huset. Ejendommen opvarmes med fjernvarme og kloakken er separeret – så det vil sige at her får du et godt hus som rummer mange gode muligheder, da huset fremstår originalt og velholdt - her kan du blot starte indvendigt, da det udvendigt står rigtig flot.
Boligen er i et-plan hvor man bydes velkommen i entreen, der fører en videre mod en fordelingsgang, hvor man bliver mødt af 3 funktionelle værelser. Går man til venstre, bliver man mødt af boligens hyggelige køkken med spiseplads og endvidere bryggers hvor der findes et tilhørende loftrum. Inden man når køkkenet, findes boligens hjerterum mod højre, hvor man har den rummelige stue. Stuen fremstår stor og rummelig, som i særdeleshed skyldes den tilknyttede udestue der er vinduesbelagt hele vejen rundt. Fra udestuen er der direkte adgang til boligens have, ydermere er den træbelagt og giver anledning til mange hyggelige og afslappende stunder.
Til ejendommen er der en tilhørende rummelig garage på 28 m² med god værkstedsplads. Til ejendommen findes gode udenomsarealer med en rummelig baghave hvor der er masser af plads at boltre sig på, og hvor man kan dyrke eventuelle hobbyer. Der er samtidig tilknyttet udeareal foran boligen mod vejen, som adskiller boligen fra vej og fortov. Yderligere er haven anlagt med gode flisearealer rundt om huset.
Alt i alt er dette en rigtig fin og yderst velholdt villa som skal opleves!

Fakta om Horsens (97.392 indbyggere)

Kommuneskat
25,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.410 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.947 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.874 kr./md.
Antal folkeskoler
15
Gns. klassekvotient
22,7

Oplysninger

Sagsnr.
87107159
Boligareal
115 m²
Vægtet areal
126 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
931 m²
Antal etager
1
Byggeår
1972
Energimærke
C
Liggetid
7 dage

Tryghed og et smil på læben!

Jeg brænder virkelig for at gøre mig umage og give mine kunder tryghed og den bedste oplevelse – både som sælger og køber. Der er intet bedre end at slutte en handel af med et smil på læben og hvor alle parter er tilfredse.

Anja Bitsch Larsen

Ejendomsmægler, MDE, Daglig leder & Køberrådgiver

anlar@edc.dk31 48 03 15EDC Ejendoms Centret A/S

EDC Ejendoms Centret A/S

Strandkærvej 30, 8700 Horsens

871@edc.dk75 62 23 00