Villa fra EDC

Graastenvej 5

8960 Randers SØ

4.595.000 kr.

4/3 rum, 187 m²

Imponerende, moderne funkisvilla i Munkdrup

EDC Trio har nu fornøjelsen af at byde velkommen til Graastenvej 5 i Munkdrup. En moderne funkisvilla som virkelig er noget ud over det sædvanlige!

Allerede når man ankommer til adressen, fornemmer man at der er tale om en villa i sin hel egen klasse. I indkørslen er der valgt ekstra store fliser og sort troldtektloft i carporten.
Nuværende ejere har tænkt over selv de mindste detaljer, hvilket har resulteret i en utrolig vellykket ejendom. Her er der rigtig kælet for detaljen, og der er blevet brugt super lækre kva­li­tets­ma­te­ri­a­ler hele vejen rundt. Som noget ganske unikt, så er her en stor atriumgård på ca. 100 m2.

Vi bydes indenfor i en rummelig og indbydende entre. Vi ledes videre til et meget flot badeværelse med en god, stor bruseniche. Ydermere er her væ­rel­ses­af­de­lin­gen, som består af to rigtig fine værelser. Denne ”afdeling” rummer desuden et lækkert bryggers med va­ske­fa­ci­li­te­ter og op­be­va­rings­plads.
I midten af huset finder vi det absolutte højdepunkt; nemlig husets hjerte bestående af køkken/alrum/stue i ét. Her er der hele 3 meter til loftet!
Her mødes man først af det imponerende Kvik-køkken med absolut kva­li­tets­hvi­de­va­rer og en spe­ci­al­frem­stil­let Silestone bordplade fra Cosentino. I køkkenet gemmer sig også et super praktisk og funktionelt viktualierum. I køkken-alrummet er der god plads til at samle hele familien til hyggelige fa­mi­lie­sam­men­kom­ster. Desuden er her også god plads til hygge- og sofaområde. Sælgers tanke var her at det altid skulle være muligt at kunne tale sammen, uanset om man har gæster, eller blot hygger med tv eller hjemmebagning. I modsatte ende af rummet er der et fint kontor/værelse, hvor der kan arbejdes i fred og ro.

Endelig finder vi ”forældre-afdelingen”, som er bestående af soveværelse med god skabsvæg og direkte adgang til et lækkert badeværelse – ligeledes i samme materialer som det andet badeværelse. På for­æl­dre­ba­de­væ­rel­set er her både sæbehylde og integreret bænk.

I hele villaen er der en fornemmelse af ”wauw”-effekt, rummelighed og det skønneste lysindfald. Alle vinduer i villaen er fra gulv til loft – og her er mange terrassedøre som leder ud til både atriumgården samt til den overdækkede terrasse.

Også udenfor er hver en detalje gennemtænkt. Blandt andet kan det nævnes at der er udendørs vandhane på nordsiden og i atriumgården, sådan det er til at komme hele vejen rundt med vand. Vandhanen i atriumgården har sågar varmt vand, så her kan der etableres en udebruser. Desuden har sælger klargjort et område på terrasse med strøm og et forstærket område, således at her kan etableres et spabad.

Til villaen er der desuden en stor dobbeltcarport på hele 45 m2 samt et stort, isoleret og integrereret skur på 25 m2.

Funkisvillaen er beliggende i en populær udstykning med kort afstand til Randers Storcenter, daginstitution, Bilka, skole, mo­tor­vejs­net­tet, natur mv.

Lyder denne indbydende funkisvilla i topkvalitet som noget for Jer? Så kontakt EDC Trio allerede i dag for jeres personlige fremvisning.

Fakta om Randers (99.974 indbyggere)

Kommuneskat
25,8%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
13,9
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.440 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.857 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.956 kr./md.
Antal folkeskoler
19
Gns. klassekvotient
21,1

Oplysninger

Sagsnr.
89104567
Boligareal
187 m²
Vægtet areal
202 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
741 m²
Antal etager
1
Byggeår
2022
Energimærke
A2015
Ejerudgifter pr. md.
2.494 kr.
Pris/m²
22.748 kr.
Pris
4.595.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
94 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
230.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
26.128 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
20.767 kr.
Læs mere om boliglån

Johanne Øksenholt Gisselbæk

Ejendomsmægler, MDE

jg@edc.dk51 72 33 65EDC Trio

EDC Trio

Kristrupvej 59, 8960 Randers SØ

891@edc.dk86 42 70 65