Villa fra EDC

Randersvej 33

9500 Hobro

3/2 rum, 94 m²
Købsaftale underskrevet

HOBRO´S BILLIGSTE HUS

Vil du bo centralt i Hobro til en overkommelig pris eller måske have en ud­lej­nings­bo­lig? Så er Randersvej 33 det oplagte valg! Villaen, som må betegnes som byens absolut BILLIGSTE hus, tilbyder en god kombination af beliggenhed og muligheder.

Med sin placering på Randersvej 33 er du kun få minutters gang fra alle byens faciliteter. Indkøb, skoler, dag­in­sti­tu­tio­ner samt idræts­fa­ci­li­te­ter ligger alle inden for rækkevidde, hvilket gør det til en ideel base for både familie og enkeltpersoner.

Villaen strækker sig over to plan og har en tilbygget vinkel i stueplan. Ved ankomsten mødes du af en rustik baggang, der fører dig i badeværelse, der er indrettet med hvide klinker og bruser. Fra baggangen er der også adgang til et hyggeligt køkken, som emmer af retrocharme med sine egefinerlåger, runde trægreb og ka­rak­te­ri­sti­ske egelamelplader på udvalgte vægge. Trappen til første sal findes også her. Stuen er rummelig og indbydende med plads til både en komfortabel sofagruppe og et spisebord. Fra stuen fører en småsprosset dør ud til terrassen og gårdhaven, hvor du kan nyde solen og frisk luft i private omgivelser. Der er desuden et ekstra værelse på stueetagen, som kan anvendes efter behov.
På første sal venter et repos og et soveværelse.

Udenfor er haven anlagt med en græsplæne og en smule buske, og i vin­kel­byg­nin­gens gavl finder du et praktisk udhus/værksted til opbevaring og hob­by­ak­ti­vi­te­ter.

Randersvej 33 repræsenterer et sandt hånd­vær­ker­til­bud midt i byen. Boligen står tom og er klar til at blive taget i brug, hvilket giver dig mulighed for at sætte dit eget præg på hjemmet fra starten.

Grib chancen for at sikre dig denne bolig, der kombinerer en attraktiv beliggenhed med masser af potentiale. Kontakt os allerede i dag for at arrangere en fremvisning!

Fakta om Mariagerfjord (41.762 indbyggere)

Kommuneskat
25,9%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.915 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.822 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.075 kr./md.
Antal folkeskoler
10
Gns. klassekvotient
21,5

Oplysninger

Sagsnr.
95208438
Boligareal
94 m²
Vægtet areal
92 m²
Rum/værelser
3/2
Grundareal
470 m²
Antal etager
1
Byggeår
1920
Ombygget
1987
Energimærke
G
Liggetid
16 dage

Nyttige links

Professionel rådgivning

Jeg er klar til at give en seriøs og professionel rådgivning. Med min baggrund i over 20 års erfaring med bolighandel, kan jeg hjælpe dig trygt og godt videre.

Thomas Jensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver

thomasjensen@edc.dkEDC Søren Jensen

EDC Søren Jensen

Adelgade 54, 9500 Hobro

952@edc.dk98 52 55 11