Annonce:
  • Privat
  • Erhverv
  • Landbrug

Firmaets historie

 
En tidlig forårsdag i 1973 startede Villy Moesgaard ejendomsmæglervirksomhed i Ringkøbing. I begyndelsen var det mest sommerhuse men grundlaget udviklede sig, og i 1986 trådte Finn Jacobsen ind som kompagnon. Fra 1988 blev mæglerfirmaet Moesgaard & Jacobsen optaget i landets største ejendomsmæglerkæde, EDC Gruppen.

I 1986 startede Niels Møller på lignende vis ejendomsmæglerfirma i Hvide Sande, og købte kort efter Carl Damgaards mæglervirksomhed. Også Niels Møllers firma udviklede sig hurtigt, og blev i 1989 optaget i EDC Gruppen.

I 1997 overtog firmaerne i Hvide Sande og Ringkøbing sammen et forholdsvis nystartet ejendomsmæglerfirma i Søndervig, "Kystmægleren", og etablerede hurtigt et meget stærkt samarbejde omkring formidling af fritidshuse, således at de tre firmaer i fællesskab nu formidler en meget stor del af fritidshussalget i området. Dette er naturligt, da specielt firmaerne i Søndervig og Hvide Sande som de eneste mæglerfirmaer i området ligger lige der hvor fritidshusene er!!

Ud over det fælles salg af fritidshuse, beskæftiger vi os rigtig meget med salg af områdets helårsboliger, ligesom firmaet i Ringkøbing har et speciale i formidling af landbrugsejendomme via specialdivisionen EDC Landbrug.

De tre firmaer har nu samme ejer og der beskæftiges i alt 16 medarbejdere, heraf 9 statsautoriserede ejendomsmæglere.